Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriză totală în viața lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc a dezvăluit cu cine se mărește familia: băiat sau fată

Surpriză totală în viața lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc a dezvăluit cu cine se mărește familia: băiat sau fată
Laurențiu Reghecampf are toate motivele să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru viața sa. Bărbatul a fost înconjurat toată viața de femei frumoase, are copii sănătoși, frumoși și deștepți. În plus, noutățile din viața lui sunt, în general, de bun augur.

Ziua de vineri a adus o surpriză totală în viața lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc, iubita antrenorului, a dezvăluit sexul viitorului copil pe care îl vor avea împreună. Așa cum știți, cei doi au deja un fiu, Liam, care este adorabil. Puștiul, care în luna mai a împlinit primul său an de viață,  a luat de la părinții lui frumusețea, astfel că, ori de câte ori postează imagini cu el, părinții sunt copleșiți de aprecieri.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au un băiețel de un an, pe nume Liam, care va avea în curând un frățior (Sursa foto: Instagram)

Luna trecută, Laurențiu Reghecampf a primit cel mai frumos cadou pe care și-l poate dori un tată de familie, de la aleasa sa. Corina Caciuc i-a adus la cunoștință, prin decorațiunea tortului aniversar, că familia se va mări. Așa a aflat toată lumea că tânără e din nou însărcinată, și că, anul viitor, familia Reghecampf va avea doi copii, nu unul.

Corina Caciuc a dezvăluit cu cine se mărește familia Reghecampf

Fanii și prietenii lor au așteptat cu sufletul al gură momentul în care aveau să știe dacă Liam va fi fratele mai mare al unui băiețel sau al unei  fetițe. Misterul a fost deslușit vineri, de cunoscutul antrenor. Acesta a postat pe rețelele sociale un tort pe care era inscripționată întrebarea: „Fetiță sau al patrulea băiat?”. Răspunsul a fost evident în bucata de tort decupată cu un pahar de șampanie. Crema era albastră. Laurențiu Reghecampf va mai avea încă un băiețel. Antrenorul  are toate motivele de bucurie.

Vestea cea mare a fost dată: urmează un al patrulea băiat pe numele lui Laurențiu Reghecampf (Sursa foto: Instagram)

El este deja tată pentru trei băieți. Fiul cel mare este Luca, major deja, din prima sa căsătorie, cea cu Mariana Pfeiffer. Acesta a crescut alături de Anamaria Prodan și de fiul acesteia și al antrenorului, Laurențiu junior, sau Bebeto, așa cum e alintat adolescentul. Al treilea fiu a venit pe lume din relația cu Corina Caciuc, și tot ea va fi mama celui de-al patrulea băiat al lui Laurențiu Reghecampf. Este de anticipat că, păstrând tradiția, și acest băiețel va primi un prenume care începe cu L, inițiala tatălui, ca și toți ceilalți frați ai săi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre