Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan nu se poate abține și lasă din nou loc de speculații: ”A treia oară e cu noroc”

Anamaria Prodan nu se poate abține și lasă din nou loc de speculații: ”A treia oară e cu noroc”
După ce a anunțat la finalul anului trecut că și-a găsit iubirea alături de Ronald Gavril, Anamaria Prodan a reușit cu succes să capteze atenția tuturor. Iar acum, impresara lasă loc din nou speculațiilor, de data aceasta pe un subiect important.

A luat foc presa după ce, în urmă cu două zile, Anamaria Prodan a postat un video alături cu Ronald Gavril într-un hotel de lux din Las Vegas. Anul trecut, impresara anunța că iubește din nou, de data aceasta pe Ronald Gavril, ”un tip de bărbat pe cale de dispariție”, căruia nici prin gând nu-i trece să-i construiască ”o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț”.

De atunci cei doi s-au tot afișat în public împreună, ba în calitate de iubiți, ba în calitate de parteneri de afaceri, căci Ana este implicată în cariera boxer-ului în vârstă de 37 de ani. 

Presa speculează, impresara pune paie pe foc 

Imagine nu se știe exact dacă și cum îi construiește, însă știm sigur că de când și-au anunțat relația, vizibilitatea pugilistului a fost cu siguranță crescută, ba chiar Prodanca a fost chiar și ea omagiată de către Federația Română de Box, pentru sprijinul acordat pugilistului. 

Prodan si Gavril casatorie
Anamaria Prodan a anunțat relația cu Ronald Gavril la finalul anului trecut

Între timp, cei doi pun din nou paie pe foc, de data aceasta cu un video deosebit pe rețelele sociale. Mai exact, în urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a împărtășit pe Instagram o filmare realizată în cadrul unui hotel de lux din Las Vegas, alături de Ronald Gavril. Cei doi pot fi observați discutând, apoi împărtășind o îmbrățișare călduroasă. 

Video-ul nu sugerează clar o cerere în căsătorie 

Decorul romantic este completat de zâmbetul larg al impresarei. Și ca să fie totul perfect, pe fundal Anamaria Prodan a utilizat piesa lui Celine Dion, ”I love you” (trad. Te iubesc). Ca o completare, pugilistul apare șoptind ceva la urechea Anei, în timp ce ține un pahar de șampanie în mână. 

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar presa a relatat imediat că Prodanca a fost cerută în căsătorie, ba chiar ar fi zis ”da”, plină de emoție. Adevărul e că video-ul cu pricina nu sugerează vreo cerere clară în căsătorie. Și între timp, comentariile la postările Anei din ultima săptămână au fost oprite. 

Impresara nu infirmă zvonurile, ba chiar le alimentează 

Contactată de Antena Stars, impresara nu a negat zvonurile, dar nici nu le-a confirmat, preferând să lase loc de speculații în continuare: ”Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată. 

Prodan si Gavril casatorie
Ședință foto cu Anamaria Prodan și Roland. Sursa foto: Instagram

Adevărul vizavi de presupusa cerere în căsătorie se va vedea cu siguranță în timp, însă un lucru este sigur. Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt printre omenii momentului în peisajul autohton, iar acest lucru îi ajută atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre