Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan l-a făcut maimuță pe Ronald Gavril. Fotografie de spectacol!

Anamaria Prodan l-a făcut maimuță pe Ronald Gavril. Fotografie de spectacol!
Anamaria Prodan este o femeie puternică și asumată, mamă și femeie de afaceri de succes. Ea nu contenește să ofere urmăritorilor ei de pe rețelele sociale subiecte de discuție și exemple din viața ei cotidiană. De data asta a ales să posteze o fotografie amuzantă cu iubitul Ronald.

Supranumită sexy impresara, Anamaria Prodan l-a făcut maimuță pe Ronald Gavril. Fotografia pe care a publicat-o cu ei doi este de spectacol. În ultimele luni, vedeta postează deseori imagini cu boxerul, și chiar au demarat și anunțat proiecte împreună. Apropierea dintre ei a dat deja multă apă la moară discuțiilor legate de o relație amoroasă între ei. iar maestră a publicității cum e dintotdeauna, Anamaria Prodan știe cum să pună paie pe foc. Noaptea trecută nu s-a culcat până ce nu a „comis”-o.

Anamaria Prodan l-a făcut maimuță pe Ronald Gavril

Marți noaptea târziu, Anamaria Prodan nu a închis ochii până ce nu a postat pe rețelele sociale o fotografie alături de boxer. Ea poartă un maieu alb tetra, în timp ce stă pe canapea alături de Ronald Gavril, care este la bustul gol. Pe față, amândoi au măști purificatoare cu cărbune activ, negre. Doar frunțile și ochii le sunt neacoperite de negreală.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril
Anamaria Prodan și Ronald Gavril s-au fotografiat în timpul rutinei de frumusețe. Cu măștile astea pe față par deghizați în maimuțe (Instagram)

„Viața nu se așteaptă, se trăiește! …cu timpul îți dai seama că nu este vorba de fluturii din stomac, ci de pacea din inimă. Cea mai înaltă formă de iubire este pacea pe care poți să o trăiești lângă un om ❤️❤️❤️ Ronald Gavril”, a scris Anamaria Prodan alături de fotografia distribuită pe Instagram.

Imaginea s-a viralizat, reușind, în mai puțin de 10 ore de la postare să adune peste 7.000 de aprecieri și zâmbete. Puțini fani au comentat la ea, iar cei care au făcut-o au apreciat că știu să se răsfețe. Ronald Gavril a reacționat și el la postarea Anei, cu o inimioară roșie, în primul comentariu.

Cine este Ronald Gavril, boxerul alături de care apare Anamaria Prodan

Ronald Gavril este un boxer român, în vârstă de 37 de ani, care a avut o carieră notabilă în lumea boxului profesionist. El s-a remarcat încă din perioada amatoratului, reprezentând România la mai multe Campionate Mondiale și Europene. Gavril s-a mutat apoi în Statele Unite, stabilindu-se în Las Vegas, unde și-a continuat cariera în boxul profesionist.


În 2011, Gavril a făcut tranziția la boxul profesionist și și-a început cariera cu o victorie impresionantă prin KO. În timpul carierei sale, el a reușit să obțină numeroase titluri și să fie recunoscut pe plan internațional. De-a lungul anilor, a avut succes în câștigarea mai multor centuri și titluri importante, inclusiv centura WBC Continental Americas la categoria semigrea.

În ceea ce privește viața sa personală, au existat câteva știri despre o posibilă relație cu o româncă care locuia cu el în Las Vegas, dar informațiile despre aceasta sunt limitate și nu se cunoaște nimic în prezent despre partenera sa de viață. Pe rețelele sociale ale lui Gavril nu există imagini sau informații recente despre viața sa personală sau poze din trecut cu femei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre