Simona Ionescu / Redactor Șef

Cele mai manipulatoare zodii din Horoscop. Nu le lăsa să profite de bunătatea ta!

Cele mai manipulatoare zodii din Horoscop. Nu le lăsa să profite de bunătatea ta!
În Horoscop sunt două zodii maestre în arta manipulării. Pur și simplu profită de bunătatea celor din jur pentru a le fi lor bine.

Să nu înțelegeți că nativii celor două zodii sunt oameni răi. Nu! Sunt oameni buni, doar că pun mai întâi de toate interesele lor personale. Iată cele două zodii cele mai manipulatoare din Horoscop:

Săgetătorul

Pur și simplu nu ai cum să-i reziști unui Săgetător. Este genul de om care zice ca tine și face tot ca el. rar o sa-i vezi că sar la ceartă. Nici de rugat nu te roagă foarte mult dacă vor să obțină un lucru. În schimb, își transformă privirea într-una de cățel, că ți se face imediat milă de ei. Săgetătorii pot să și plângă la comandă, doar ca să impresioneze lumea din jur și ca să obțină ceea ce vor ei.

Nativii din Săgetător Sunt extrem de descurcăreți și par a fi prieteni cu toată lumea. Merg pe principiul „Mă fac frate cu dracul ca să trec puntea”.

Pești

Peștii sunt genul de oameni care se folosesc de oamenii din jur doar să le fie lor bine. Extrem de alunecoși, Peștii par prieteni cu toată lumea, dar ei, de fapt, nu se iubesc decât pe ei și pe familia lor. Atât! Atunci când sunt provocați, Peștii își vor folosi toate armele pentru a-și atinge obiectivul, indiferent despre ce este vorba. Ei vor profita de bunătatea altcuiva și pot chiar să aibă o perspectivă cinică despre asta.

Dacă sunt confruntați Peștii nu vor minți direct, dar își vor nega vina sau o vor întoarce asupra altcuiva astfel încât persoana respectivă să ajungă să se îndoiască de ceea ce credea că au făcut cu adevărat aceștia.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre