Simona Ionescu / Redactor Șef

Cele mai tari bancuri cu șeici. „Recent m-am însurat cu o echipă de fotbal”

Cele mai tari bancuri cu șeici. „Recent m-am însurat cu o echipă de fotbal”
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un șeic revine în vizită la Paris și revăzând Turnul Eiffel zice:
-De atâția ani sondează ăștia aici după petrol și tot mai insistă…

______________________

-Rolls- Royce-ul îl plătesc eu! zice șeicul prietenului său, tu ai plătit înghețata…

______________________

La o maternitate din Paris câțiva bărbați îi privesc pe bebeluși printr-un geam despărțitor. Printre tați se află și un șeic. Curios, unul dintre bărbați îl întreabă:
– Care e al dvs.?
– Cele două rânduri din dreapta.

______________________

Ahh, oftează un șeic, ce-mi plac femeile sportive… Recent m-am însurat cu o echipă de fotbal.

______________________

Un șeic posesor de terenuri petroliere își caută norocul printr-o firmă de matrimoniale. Angajatul îi oferă smerit catalogul. El îl răsfoiește la nesfârșit și la un moment dat plictisit zice:
-Ce toată zgârcenia asta! Le iau pe toate…

______________________

Un șeic, cu o grupă rară de sânge, avea urgent nevoie de o transfuzie. Compatibil cu el, l-au găsit pe Ițic care a fost rugat să-i dea sânge arabului.
Itic se duce la Rabi și-l întreabă ce să facă…
– Poți să-i dai sânge, este și el om, îți ajuți un semen, poți să faci transfuzia…
Împăcat, Ițic îi dă sânge șeicului. Acesta foarte mulțumit de gestul lui Ițic, îi face cadou o casă și o mașină luxoasă. După un timp, șeicul iar are nevoie de sânge și îl solicită, din nou, pe Ițic. Acesta iar se sfătuiește cu Rabi care îl povățuiește să fie om și să-l ajute pe șeic.
După a doua transfuzie, șeicul îi trimite lui Itic o sticlă scumpă de vin și un buchet imens de flori. Ițic începe să fie puțin nedumerit, dar făcuse o faptă bună și salvase un om. După a treia tranfuzie, Ițic primește doar o scrisoare de mulțumire. Supărat, se duce la Rabi și îi povestește ce a primit prima și a doua oara, fiind total nemulțumit doar de scrisoare…
Rabi, cu înțelepciune, răspunde:
– Vezi, deja a început să aibă sângele nostru!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre