Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 14 mai. Violență, inundații, accidente și îmbolnăviri

Horoscop Minerva – 14 mai. Violență, inundații, accidente și îmbolnăviri
Astăzi Jupiter trece în Pești. Este prima oară după aproape 12 ani, când o face. Pot avea loc tulburări, neînțelegeri ale unor mesaje, acte de violență, accidente. În unele locuri inundații. Și chiar o creștere a numărului de îmbolnăviri

Opoziția dintre Jupiter și Saturn ar putea să ne facă să vedem lucrurile în lumina lor reală.

Horoscop Minerva – 14 mai. Violență, inundații, accidente și îmbolnăviri

Berbec – Este posibil totuși, ca o anumită problemă să te afecteze. Încearcă să te detașezi și să nu o lași să-ți afecteze starea de spirit. S-ar putea să te afli într-un cadru spiritual care să te conducă la saluti în comportament dacă voința îți este zădărnicită. Încearcă să nu te autosabotezi. Fii îngăduitor și găsește o soluție care să funcționeze pentru tine.

 

Taur – Puterea de concentrare este mare, iar starea de spirit, bună. Per ansamblu, este o zi fantastică pentru a ajunge la rădăcina oricărei sarcini cu care ai de-a face și de a realiza această sarcină cu ușurință și eficiență. Ai multe de câștigat dacă preluați conducerea.  De asemenea, este un excelent minunat pentru a pune capăt unor proiecte.

 

Gemeni – Abilitatea ta de a continua orice este extrem de puternică. Orice ai începe, termini cu eforturi minime. Aș mai adăuga și că este un moment cu energie ridicată, așa că ai încredere în intuiția ta. Unii oameni par învăluiți într-un fel de ceață idealistă. Este posibil să fii nevoit să îi tragi pe fiecare de mânecă ca să rămână concentrați pe probleme practice.

 

Rac – Cariera ta s-ar putea bucura de un salt finaniar astăzi, dar ai grijă la ce fel de probleme se iscă în urma acestei evoluții. S-ar putea ca cineva, poate un coleg invidios, să încerce să intre pe teritoriul tău ca să te facă să plătești și ce nu trebuie sau ca cineva să-ți rănească din greșeală sentimentele. Nu e lua în seamă. Nu ar fi productiv.

 

Leu – Fii cu ochii pe situația datoriilor pe care le poți achita rapid. Deocamdată nu este bine să faci altele așa că mulțumește-te cu ce ai obținut. Deocamdată. Te simți destul de stăpân pe tine zilele acestea și simți că deții controlul. Așa că ai tot dreptul să te relaxezi și să iei lucrurile ușor. Nu înseamnă să nu faci mișcare sau că renunți la programul sănătos de somn!

 

Fecioară – Te simți conștient de ceea ce este în  jurul tău, așa că bucură-te de plimbările tale și de senzația de liniște pe care o simți când petreci timpul singur. Natura ta este destul de spirituală, iar mișcarea este cea care îți hrănește spiritul. Bârfele despre un prieten comun te vor  tenta să le amplifici. Mușcă-ți limba! Ai putea ajunge într-o situație incomodă.

 

Balanță – Multe posibilități, diferite, s-au deschis recent pentru tine și încerci să îți dai seama care este cea mai potrivită pentru tine. Uneori este mai bine să lași lucrurile să se agite în subconștientul tău o vreme, iar acum ar putea fi unul din acele momente. Folosește-ți entuziasmul și aruncă-te într-o cauză în care crezi.

 

Scorpion – Este un moment bun pentru a lua în serios cariera și situația financiară. Atenție la abordarea obstacolelor! Fie dramatizezi și le dai mai multă importanță decât merită, fie li te împotrivești cu furie, asemenea unui copil răsfățat. Nu cred că este recomandat niciuna dintre aceste căi. Nu uita, ceva foarte important,  lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum apar.

 

Săgetător – Nu încerca să îi tragi pe unii și să-i împingi pe alții. Cu cât încerci să controlezi mai mulți oameni, cu atât nu vei reuși. Cea mai bună tactică a ta este să fii sensibil la nevoile lor și să le câștigi încrederea ascultând și oferind sugestii, fără a da ordine. Atenție, că te confrunți cu o competiție foarte dură. Problemele de carieră și finanțele ies în evidență.

 

Capricorn – Nu este un moment bun pentru a cere favoruri, pentru a încerca să pui în aplicare idei noi sau pentru a spune altcuiva cum să-și rezolve responsabilitățile. Oamenii vor reacționa la cel mai mic comentariu sau cerere directă și nu pozitiv. În timp ce alții te pot percepe într-un fel, ești tentat să iei o nouă cale pentru a-i face să ghicească ce vrei.

 

Vărsător – Dacă dorești același tip de respect, aceeași bani și aceeași admirație de care se bucură disipolii tăi va trebui să îți dedici timpul și munca pentru a aduce ideile interesante în atenția publicului dar mai ale a acelora care au bani. Între timp, gândește-te la modul în care te îmbraci și cum te exprimi în lume. Când este vorba despre bani, nu te prea poți juca.

 

Pești – Ești sensibil la critici, așa că păstrează distanța pentru a avea perspectiva de unde ar putea veni aceste probleme. Meditația centrată ar fi bună. Fii blând cu tine, nimic nu este prea greu! Bucură-te de noua vitalitate care devine o realitate acum. Te-ar ajuta să ai un regim de viață care îți îmbunătățește flexibilitatea.

 

 

Minerva

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre