Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 25 mai. Norocul Săgetătorilor: mai multe oportunități de a câștiga mai mulți bani

Horoscop Minerva – 25 mai. Norocul Săgetătorilor: mai multe oportunități de a câștiga mai mulți bani
Continuă seria de controverse legate de mărirea pensiilor și de blocarea creșterii alocațiilor. Apele continuă și ele să facă ravagii, la fel acidentele e mașină. Posibile chiar incidențe de zbor.

Horoscop Minerva – 25 mai. Norocul Săgetătorilor: mai multe oportunități de a câștiga mai mulți bani

Berbec – Dacă va trebui sau nu, să faci o cheltuială specifică, poți provoca o anumită tensiune între tine și un coleg de la birou. S-ar putea să crezi proiectul nu este fezabil acum, în timp ce colegul tău este decis să meargă pe acesta. Nu încerca să ajungi la un acord în această privință. Niciunul dintre voi nu va ceda.

 

Taur – Unii colegi vor încerca să te convingă că o idee mai nouă este cea mai bună. Poate că tocmai a ieșit pe piață un nou obiect gadget care vor să te convingă să îl cumperi. Firește, vei fi sceptic. Nu fi prea rigid din cauza asta. Fii deschis la noile idei. În general, ziua decurge fără probleme și vei primi sprijin emoțional pentru munca pe care o faci.

 

Gemeni – Finalizează sarcinile restante și asumă-ți responsabilitatea pentru viața ta. Evită să dai vina pe cineva sau să îi judeci pe alții. Vei începe să descoperi că adevărata fericire stă în tine. Revizuiește-ți cu sinceritate acțiunile din trecut și modul în care ai fi putut să folosești abuziv șanseșe. Ai ocazia să găsești ceva nou sau o nouă sursă de venit.

 

Rac – Nu te aștepta ca trăirile tale să fie liniștite. Este posibil să ai probleme cu echilibrul dintre muncă și familie sau pur și simplu să te simți bolnav din cauza aceleiași rutine vechi. Nu este suficient doar să câștigi bani acum. Trebuie să experimentezi ce poți face în ceea ce privește timpul tău. Invitațiile sociale sunt normale.

 

Leu – Ești ceva mai ezitant cu privire la activitățile normale, de zi cu zi, dar acest lucru este de așteptat cu tranzitele de săptămâna aceasta. Problemele și activitățile de sănătate nu pot fi suspendate – trebuie să faceți mișcare și să respectați mesele principale ale zilei, nu fii indiferent. Așteptând momentul potrivit pare să nu fie benefic strategiei pentru sănătate.

 

Fecioară – Există câteva curente ciudate, subtile, care te-ar putea pune pe margine. Treceți printr-o fază interesantă de a afla mai multe despre modul în care funcționează corpul tău și despre ce îl face să se simtă bine sau rău. Ia notă cu privire la zilele următoare, mai ales când te simți grozav și ai multă energie.

 

Balanță – Ai capacitatea de a servi ca o punte importantă între diferite personalități și perspective. Aceste abilități vor fi la îndemână pe tot parcursul săptămânii. În mintea ta este un amestec de idei care se mișcă într-un vârtej confuz. Ideile care îți trec prin minte vor fi creative, dar nu neapărat realiste. Îți va fi greu să rămâi cu picioarele pe pământ.

 

Scorpion – Gândește-te la viața profesională poate nu este ceea ce dorești să fie. Acest lucru se va schimba curând și lucrurile se vor îmbunătăți. Între timp, trebuie să faci tot ce poți cu ceea ce ai. Orice ai lucrat poate fi pus la încercare acum. Ceea ce nu mai funcționează ar trebui dat deoparte. Este un moment ideal să aplici pentru un nou loc de muncă.

 

Săgetător – Ai numeroase noi oportunități de a câștiga mai mulți bani. Pregătește-te să pui în mișcare un mecanism de anvergură și de lungă durată. Visele tale au șanse foarte mari să se împlinească atâta timp cât acționezi asupra oricărei șanse care îți apare în fața ochilor. Activitatea astrală din sectorul datoriilor avertizează asupra creșterii acestora.

 

Capricorn – Fă mișcare, du-te la sală, dacă este posibil, fă mișcare și bea multă apă plată. Dacă rămâi în legătură fizică cu propriile nevoi, este mai puțin probabil să fii detașat sau să înțelegi valoarea ideii de a fi detașat emoțional. Atunci când acest tranzit aruncă săgeți și foșnește din pene, vei fi într-o poziție mai bună de recuperare doar să fii flexibil.

 

Vărsător – Nu cred să te tulbure ceva organic. Poate că socializezi mai mult, dar ai grijă de tine în timp ce te afli într-o asemenea conjuncturp. Fii bun cu corpul tău și dă-i din plin aer curat, apă proaspătă și mâncare bună. Un somn adecvat este un alt factor esențial pentru o sănătate de fier. Poți să remediezi greșelile de comunicare cu prietenii!

 

Pești – Este o zi ideală să te gândești la începerea unei noi afaceri. Munca ta se schimbă, se transformă la fel ca și imaginea banilor. A merge cu fluxul înseamnă că trebuie să accepți ceea ce se întâmplă, în loc să încerci să opui rezistență. Relațiile tale nu sunt doar importante, ci și perfecte pentru aceste momente.

OZN-urile au trecut și prin România. Piloții le-au văzut, dar au tăcut

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre