Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 26 mai. „Luna sângerie”. Repercusiunile eclipsei vor dura câteva luni

Horoscop Minerva – 26 mai. „Luna sângerie”. Repercusiunile eclipsei vor dura câteva luni
Prima eclipsă din an. O eclipsă totală de lună. Aveți grijă ce lucrări demarați, pentru că repercusiunile eclipsei vor dura câteva luni. Până la eclipsa următoare de Lună din noiembrie.

Numele de „Luna Sângerie” sau „Luna Însângerată” de azi este dat tuturor eclipselor lunare totale, având în vedere culoarea, un roșu portocaliu, pe care o capătă satelitul natural al Terrei în momentul în care trece prin umbra Pământului.

Horoscop Minerva – 26 mai. Capricornii au o mulțime de oportunități financiare, dar nu totul e simplu

Berbec – Poate că cineva nu se simte bine, dar a ieșit totuși să joace. Simțind tensiunea în ceilalți te-ar putea salva oarecum de durere, deoarece oamenii pot fi stresați și probabil să nu dea nimic din ace aștepți. Cel mai bine este să te concentrezi asupra activităților pe care e poți face singur.

 

Taur – Doar pentru că cineva vorbește cu mare încredere nu înseamnă că are dreptate. Cineva pe care îl întâlnești îți va vorbi cu multă convingere. Această persoană este foarte sigură pe ideile sale, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii și tu. Ești în ton cu sentimentele oamenilor din jurul tău. Acest lucru face mult mai ușor să continui.

 

Gemeni – Întârzierile și contracarările se ușurează în cele din urmă. O decizie ar putea însemna unda verde pentru un proiect pe care l-ai început. Accentul este pus pe dezvoltarea contactelor de sprijin. Posibil să găsești o nișă care să aducă speranță pentru un viitor mai bun. Colaborează cu ceilalți pentru a aduce ideile împreună în moduri noi și mai eficiente.

 

Rac – Este o zi ideală pentru a te gândi la începerea unei noi afaceri. Munca ta se schimbă, se transformă la fel ca și imaginea banilor. A merge cu fluxul înseamnă că trebuie să accepți ceea ce se întâmplă, în loc să încerci să opui rezistență. Relațiile tale nu sunt doar importante, ci și perfecte pentru aceste momente.

 

Leu – Energia eclipsei cauzează blocaje de comunicare și, deși pot părea aspre când te apropii, aceasta poate fi în cele din urmă o oportunitate de înțelegere. Probabil împărțirea sau descoperirea să te facă să te concentrezi asupra judecății de un anumit fel și să fii pe punctul de a da sau de a primi. Fă exerciții de respirație și mișcare, în general.

 

Fecioară – Ai un moment de odihnă și de recuperare. Chiar dacă ai multe de făcut, încearcă să nu te grăbești când ai pilot automat. Perioada este abordată cel mai bine acordând o atenție deosebită eliberării ușoare de stres. Acest lucru te va ajuta să te simți mai fericit, precum și să experimentezi o stare naturală și un sentiment de bunăstare.

 

Balanță – Nu ești un avocat atât de bun încât să poți lucra constrâns. Așa că, astăzi va fi bine să iei lucrurile așa cum sunt. Sper să înțelegi sensul unei astfel de săptămâni. Ar fi minunat dacă ai învăța cum să accepți paradoxul pe care îl descoperi. Cea mai mare libertate vine din autodisciplină. Dacă poți face acest lucru, vei fi fericit!

 

Scorpion – A găsi timpului pentru a face ceea ce trebuie să faci, poate să nu fie ușor. Oamenii te trag în toate direcțiile. Nu ești singurul care are o agendă de lucru. Nu amâna ceea ce trebuie să faci, altfel pierzi legătura cu adevăratul scop. Rămâi centrat. Aș spune, mai de grabă că este momentul să te retragi. Poți accesa informații importante.

 

Săgetător – Vei face conexiuni importante. Veștile bune despre muncă și bani sunt pe drum. Ar trebui să încerci să îți găsești o poziție nouă sau mai bună. Schimbările pe care le-ai așteptat sunt la vedere. Crește cererea pentru produsul sau serviciile pe care le oferi. Logica și rațiunea nu sunt la fel de importante ca dezvoltarea relațiilor inter-personale.

 

Capricorn – O mulțime de oportunități financiare ar putea ieși în calea ta astăzi. Cu toate acestea, acest lucru necesită planificarea unor strategii precise pentru a beneficia de ele. Mintea și curiozitatea de a înțelege orice problemă complicată îți vor permite să rezolvi chiar și cele mai dificile probleme pe plan financiar.

 

Vărsător – La locul de muncă, aveți nevoie de o abordare dinamică pentru a face față situațiilor dificile. Păstrează-ți gândirea pozitivă și perseverența pentru a reuși. Problemele legale în așteptare, vor fi finalizate astăzi, pnă în prânz și rezultatele vor fi în favoarea ta. Atenție, acest fapt poate aduce chiar și câștiguri bănești.

 

Pești – Nu poți să știi întotdeauna ce simți dacă nu-ți dai timp să reflectezi – și amândoi știm că ești de prea multe ori în mișcare sau prea implicat în problemele altor persoane, pentru a te analiza cu atenție. Încearcă să faci niște exerciții urmând un curs virtual sau fă o plimbare relaxantă când ai puțin timp liber.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre