Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 27 mai. Atenționare la accidente rutiere pentru o zodie

Horoscop Minerva – 27 mai. Atenționare la accidente rutiere pentru o zodie
Lucrurile se mai liniștesc, dar starea de neliniște este direct proporțională cu gafele pe care le face Guvernul. Cotinuă seria accidentelor și a incendiilor, dar și a inundațiilor în urma ploilor torențiale.

Horoscop Minerva – 27 mai. Atenționare la accidente rutiere pentru o zodie

Berbec – Ai putea fi tentat să să faci lucrurile mult și prea repede. S-ar putea să te simți energic, inspirat și motivat, dar și frustrat în același timp, pentru că totul pare să dureze prea puțin. Ai grijă la acest aspect, deoarece te poate epuiza rapid. Roma nu a fost construită într-o zi! Ai șansa ră recunoști emoțiile care nu apar întotdeauna la suprafață.

 

Taur – Abandonează ideea că nu ai la dispoziție mijloace de a te menaja. Dovada este felul în care ai grijă de corpul tău. Ești atent la problemele minore de sănătate? Întrebarea este legitimă. Privește ce ți se întâmplă în același mod în care îți privești corpul. Dacă vrei să obții mai multe în carieră, va trebui să îți îmbunătățești reputația și imaginea publică.

 

Gemeni – Astăzi ai ocazia perfectă, să vorbești cu acea persoană specială pe care ai sperat în liniște să îți arunce o privire. De fapt, dacă vrei să faci impresie, poate este necesar să folosești umorul sau să dai o notă filozofică dialogului, sau poate ambele. Va trebui să renunți la aerul de importanță și de superioritate și să fii tu.

 

Rac – Găsești o soluție creativă la problemele cu care te confrunți în prezent. Gândește-te că metodele vechi vor produce aceleași rezultate vechi. Acum este momentul să treci la ceva nou. Detașează-te și imaginea de ansamblu te va ajuta să îți finalizezi misiunea. Ai atins un moment de cotitură important și acum trebuie să îți regândești strategia.

 

Leu – Ai învățat multe despre tine și despre ceea ce ești capabil să realizezi. Aruncă o privire asupra imaginii generale și vei primi informații despre ce urmează. Unii colegi sau șefi ar putea fi deosebit de iritați sau nesiguri. Șeful tău s-ar putea să instituie un control draconic la locul de muncă. Acest lucru este stresant pentru toată lumea.

 

Fecioară – A fi flexibil și a permite tuturor să spună ce gândesc va duce la cele mai bune rezultate. Poate că este nevoie să fie împinși de la spate. Nu este momentul să încalci regulile. Fă tot ce poți și lasă judecățile de valoare pentru altă dată. Va trebui să suportați niște cheltuieli financiare neașteptate. Vei face față acestora.

 

Balanță – Nu este un moment potrivit pentru a investi într-o mașină sau într-o proprietate. Amână orice planuri de investiții, deoarece ai putea pierde banii. Dacă lucrezi într-un sector care are filiale în străinătate așteaptă-te la câștiguri financiare garantate. Apar unele noi oferte și vei putea să profiți de ele cu ușurință.

 

Scorpion – Noi șanse de a face bani la orizont așa că nu ar trebui să sari peste ele. Acesta poate fi un fel de recompensă pentru situația ta, deci profită la maxim de ele. Unele dintre problemele tale se rezolvă și ai energia pentru a trăi viața la maximum. Îți place să faci exerciții zilnic și nu ți se pare deloc obositor.

 

Săgetător – Fii atent la drum deoarece pot avea loc unele accidente. Dacă conduci o motocicletă, fii deosebit de atent. Purtați echipamentul de protecție și condu defensiv în aceste momente în care probabilitatea de a fi rănit este foarte mare. Poți evita majoritatea accidentelor dacă ești inteligent în ceea ce privește alegerea rutei pe care să mergi.

 

Capricorn – Dacă aștepți ca cineva să îți îndeplinească toate nevoile, va trebui să aștepți mult și bine. Paradoxul iubirii este că ajunge la tine în forma sa cea mai profundă atunci când ai cel mai puțin nevoie. Deci, ia toate măsurile ce trebuiesc pentru a te simți împlinit. Dacă nu, vei fi eternul dependent, ceea ce nu ți se potrivește prea bine.

 

Vărsător – Creativitatea și descoperirea merg mână în mână atunci când Soarele este în trigon cu Saturn și te încurajează să mergi cu mintea departe și să găsești noi forme de auto-exprimare. Va trebui să te concentrezi asupra construirii imaginii publice. Este timpul să actualizezi rețelele sociale. Vei avea nevoie de o ieșire creativă.

 

Pești – Orice ai face, nu o faci în același mod vechi și plictisitor pe care l-ai făcut până acum. Ești proaspăt, fresh și strălucești pentru a atrage acea persoană pe care o dorești. Pune-ți inteligența la bătaie și susține-ți stilul grațios dacă vrei să faci conexiunile corecte. Te simți confortabil cu tine însuți/însăți, aste este ceea ce contează.

De ce se mai numește cazinoul din Sinaia și Casa Diavolului

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre