Simona Ionescu / Redactor Șef

Luna aprilie e plină cu evenimente astrologice. Ce să nu faceți în această perioadă

Luna aprilie e plină cu evenimente astrologice. Ce să nu faceți în această perioadă
Potrivit specialiștilor, în aprilie vom avea parte de o eclipsă, un retrograd dar și un stellium. Cum ne vor afecta:

Încă din prima zi a lunii aprilie ne vom confrunta cu Luna nouă în Berbec. Sunteți pregătiți pentru așa ceva?

Luna aprilie e plină cu evenimente astrologice. Ce să nu faceți în această perioadă

Luna nouă în Berbec de care vom avea parte pe 1 aprilie nu este o lună obișnuită, ci una care este în conjuncție cu Chiron dar și cu Mercur, planeta comunicării. Asta înseamnă că ar trebui ca toată lumea să aibă mai mult curaj. Pe 5 aprilie, planeta iubirii, Venus, va intra în Pești.

Vom vorbi mai deschis despre sentimentele noastre, vom fi mai greu de înțeles și specialiștii ne recomandă să nu ne luăm după aparențe. Din nefericire, conversațiile sunt mai dificile începând cu 10 aprilie, pentru că Mercur intră în Taur.

Pe 12 aprilie, începeți să acționați!

Momentul în care vine momentul să vă îmbrățișați visele este 12 aprilie, când Jupiter și Neptun se întâlnesc în Pești. Vom avea parte de compasiune, inspirație, atunci când dorințele se întâlnesc în realitate. Pe 14 aprilie nivelul energiei începe să ne scadă, dar și al ambiției. Idei vor exista, însă nu vom fi motivați să le ducem la îndeplinire. Vom avea parte de multe provocări, dar într-un final vom ajunge la un echilibru.

Renunţați la obiceiurile care nu vă convin

Conform astrologilor, luna nouă înseamnă creație, dar și să renunțăm la situații și oameni care nu ne mai convin. Important este și să folosim energia pe care o avem atunci pentru a începe ceva nou. Luna nouă aduce și oameni noi, care pot fi lecții de viață.

Ar fi bine să nu ratați aceste lucruri și să aflați detalii despre aceste persoane, pentru că nu se știe ce lucruri bune se pot întâmpla. Ieșiți din casă, dar aveți grijă să nu stați lângă vampiri de energie. Iar dacă nu aveți încotro și sunt lângă dumneavoastră, nu-i lăsați să vă strice starea.

Sursă foto: astrosens

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre