Capul lui Putin va cădea, ziua e scrisă în stele. Cea mai grea cruce a Europei va veni în preajma Paștelui

Capul lui Putin va cădea, ziua e scrisă în stele. Cea mai grea cruce a Europei va veni în preajma Paștelui
Trăim vremuri grele, dar acestea vor avea un final, ne asigură astrologul Cristina Demetrescu. Harta astrală arată fiecare etapă prin care va trece umanitatea în viitorul apropiat, iar veștile sunt și bune, dar și rele!

Căderea regimului lui Putin e mult așteptat în contextul actual, iar astrologul Cristina Demestrescu prezice ziua în care capul dictatorului va cădea. Nu e deloc departe momentul, însă problemele noastre și ale țărilor europene nu se vor termina. Până la Paște vor exista alte hopuri care ne vor afecta puternic.

România va fi un nume pe plan mondial

„Există în perioada urmatoare 3 puncte culminante ale acestui moment care, dacă sunteţi atenţi, ce dărâmă pe o parte, întăreşte pe altă parte.
Deja se vorbeşte despre intrarea României în Schengen, aderarea Ucrainei si Moldovei la UE, dar şi intrarea Finlandei în NATO. De ceva vreme am pomenit despre faptul că noi, cel puţin, vom trage foloase, căci Jupiter aflat pe casa relaţiilor cu străinătatea ne ajută la expansiune.
Un moment culminant, înţelegând prin culminanţă un vârf, peste care nu mai poţi escalada, este cuprins între 2 martie ora 1 şi 4 martie ora 19, folosind marja de 1grd+/-, a conjuncţiei Marte/Pluton. În Capricorn, semn de pămant, momentul culminant se refera la luptele terestre. Unii zic că războiul acum începe şi că Putin doar s-a jucat cu ucrainenii până acum. Păi Putin e din ce în ce mai sărac. Trimite trupelor ruseşti mâncare expirată din 2015. În curând toata armata rusă în frunte cu trupele Wagner si cecenii se vor c…. pe ei. Îmi cer scuze. Pentru puncte.

Putin, măcinat de neputință!

Această conjuncţie este pe casă joasă pentru Putin, pe casa Racului, casă emoţională şi reprezintă zilele acestea marele vulcan emoţional al unui om neputincios, care când nu mai are cu ce, ameninţă cu ce-i mai rău. Răbufnirea este astfel emoţională şi neputincioasă.

Nu dispar amenințările cu bombe nucleare

În 6 martie Marte intră în Vărsător, iar Vărsătorul este mai modern, are legătură cu arme moderne, cu flota aeriană, iar cuvântul „nuclear” nu va dispărea din discuţii. Nici pericolul degajării radiaţiilor radioactive datorită tâmpiţilor care bombardează atât de aproape de centralele nucleare nu a trecut.
Al doilea moment culminant este 23-25 martie atunci când Marte, planeta războiului, căpătând o traiectorie mai imprevizibilă în Vărsător va face careu cu Uranus. Tot atunci Destinul trece peste steaua demon Algol. Este un moment rău, dar este cel mai tensionat moment care poate inflama acel gen de energie despre care vă spuneam că poate întoarce absolut totul împotriva lui Putin.

Marte, planeta războiului, îl încurcă pe Putin

Uranus, Vărsătorul au legătură cu armele nucleare, dar aduc deopotriva şi blocaje fără precedent în destinul acestui monstru căruia i se înfundă tot, dacă mă iau după nişte legi Universale simple. Una din ele spune că deja ştie că a pornit ceva greşit, dar pentru că nu poate renunţa, va pierde din ce în ce mai mult, adică tot. Nu Putin stă cu degetul pe butonul roşu. Putin e mai departe de butonul roşu decât lungimea meselor la care îşi ţine interlocutorii.
La Putin totul se bazează pe comandă şi trebuie să recunosc că are o forţă, nu doar agresivă, posesivă, ci şi hipnotică la adresa multor.

6 martie 2022, ziua în care dictatorul va cădea?

La un moment dat, nefolosirea corectă a acestei energii, dărâmă toată vraja şi ajungi să vezi un om atât de hipnotic şi puternic în toată vulnerabilitatea şi hidoşenia lui. Uranus, Vărsătorul au legătură şi cu cercul de „prieteni” sau cei care au susţinut politica distructivă a lui Putin, iar careul menţionat mai sus, fisurează serios acest cerc. Spre deosebire de soldaţii tineri despre care se spune că au plecat la un război unde nu ştiu bine ce fac, cercul de miniştri şi comandanţi ai lui Putin ştie. Iar situaţia după 6 martie devine din ce în ce mai critică, mai neuniformă, mai eterogenă, nu mai gândesc toţi ca unul, rup lanţul de iubire.

Europa va purta una dintre cele mai grele cruci în apropierea Paștelui

Al treilea şi ultimul moment culminant este 4 aprilie când Marte/Saturn în conjuncţie perfectă fac careu la Uranus/Luna. Trăim de ceva vreme cu Saturn în Vărsător ce ne învaţă forţat lecţii colective, iar careul cu Uranus, activat mereu de alte şi alte tranzite, o face într-o manieră atât de imprevizibilă, nouă, cum nu am mai trăit niciodată.

Semnul cutremurului din 1977, în centrul destinului lui Vladimir Putin

4 aprilie este o zi istorică cu reputaţie fatidică pentru Bucureşti, încă de la bombardamentele din 1944.
În această zi, această conjuncţie trece peste Fundul Cerului pe harta lui Putin, cel mai jos punct, cel mai vulnerabil pentru el, iar în opoziţie cu energia diabolică Pluton/Lilith/Kharma o mare urâţenie ce stă pe casa puterii şi a funcţiei sale, descriindu-l perfect ca pe un dictator, va crea efectul de bumerang a acestei puteri disctructive ce se va întoarce cu o forţă uriaşă inapoi spre el.
Aceste aspecte rele se referă şi la criza umanitară, bani, hrană, iar până de Paşte va fi una dintre cele mai grele cruci ale Europei.
Pe 8 aprilie, Marte va intra în careu şi cu axa Nodurilor Lunare, Destin/Karma şi cam gata cu perioada aceasta şi cu momentele ce ar putea să ma pună pe gânduri.

E un timp al rugăciunii

Nu uitaţi ce am spus ieri şi alaltăieri despre Luna Nouă-Jupiter-Neptun în Peşti. Este specifică rugaciunilor şi minunilor. O lunaţie are grijă să vegheze o lună întreagă, iar în ciuda tuturor aparenţelor , există protecţie. Dacă vă îndoiţi de asta, daţi putere răului!
Mai bine dați unfollow pesimiștilor și negativiștilor”, a scris astrologul Cristina Demetrescu pe contul ei de Facebook.
Până în prezent, predicțiile sale astrale s-au adeverit. Ea a anunțat, printre altele, sfârșitul etapei COVID.
„Dar 2021 și 2022 spre deosebire de 2020, l-au avut, îl au și îl vor avea în continuare pe Jupiter în Pești însărcinat cu deratizarea. Jupiter are reputație de salvator de când și-a pedepsit tatăl Căpcăun, pe Saturn, ce își mânca copiii”, a spus Cristina Demetrescu într-o analiză astrală realizată anul trecut și care a vizat începutul anului 2022.