Simona Ionescu / Redactor Șef

Lună Plină pe 4 iunie 2023, în zodia Săgetător. Cele mai afectate zodii

Lună Plină pe 4 iunie 2023, în zodia Săgetător. Cele mai afectate zodii
Lună Plină în zodia Săgetător pe 4 iunie 2023. Această Lună Plină ne invită să ne deschidem larg urechile și ochii, să vedem planul mai mare, fără a ne lăsa influențați de micile obstacole care ne pot apărea pe parcurs.

Câteva zodii vor avea însă parte de schimbări, iar Luna Plină în Săgetător îi poate scoate din zona de confort. Însă nu vă speriați, este într-un sens pozitiv! iată care sunt cele trei zodii care vor fi influențate de Luna plină în Săgetător.

RAC

Racii strălucesc în această perioadă și au parte de câteva zile excelente, în care își pot face ordine în planuri și în gânduri, pot lua hotărâri pe care le amână de mult timp sau se pot înscrie la acele cursuri pe care le au de mult timp pe lista de dorințe.

Guvernatorul acestei luni pline (Jupiter) se plimbă prin casa a 11-a a Racului, Casa aspirațiilor, a contribuțiilor sociale și a grupurilor de prieteni, ceea ce înseamnă o influență pozitivă pe zona profesională. Racii sunt talentați, capabili, iar dacă știu să profite de calitățile lor, vor avea parte de ocazii extraordinare.

LEU

Leii sunt vizați în zona iubirii, iubirea în sens general. Au nevoie de exaltare, de pasiune. Unii își dau seama că s-au băgat în prea multe responsabilități profesionale și au nevoie de spațiu, timp și energie și pentru suflet.

Luna plină afectează a cincea casă a acestui semn zodiacal, Casa iubirii, a pasiunii și autenticității, așa că vor lăsa orice alte planuri legate de bani și profesie pentru a acorda toată atenția lor iubirii. Poate apărea chiar un partener de viață în aceste zile.

BALANȚĂ

Balanțele au o Lună Plină ce vizează cunoștințele înalte, dorința de studiu și educație, dar la nivel foarte înalt. Dacă Leii sunt vizați pe partea sentimentală, la Balanțe este fix invers și ele simt nevoia în aceste zile influențate de Luna Plină în Săgetător de a se înscrie la cursuri, de a citi mai mult, de a merge la conferințe sau de a se întâlni cu oameni care pot contribui la cultura lor generală.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre