Simona Ionescu / Redactor Șef

Pe 8 august s-a deschis Portalul magic. Cum se va schimba viața zodiilor

Pe 8 august s-a deschis Portalul magic. Cum se va schimba viața zodiilor
Ziua de 8 august este una cu totul specială pentru toată zodiile. S-a deschis Portalul magic, iar odată cu acesta vor avea loc transformări uriașe în viața tuturor.

Portalul magic este un moment extraordinar care se întâmplă pe 8 august. Iată ce se va întâmpla de acum înainte cu toate zodiile.

Potrivit specialiștilor, odată cu deschiderea Portalului magic, vom reuși să dăm deoparte tot ce ne-a durut atâția ani și să ne vindecăm cu adevărat de tot ce a fost rău. E foarte important ca fiecare să caute în sufletul său și să-și trăiască viața așa cum se poate mai frumos.

Odată cu data de 8 august, viața zodiilor se va schimba. Întregul Univers își va deschide larg porțile divine și vom începe să trăim în pace și armonie cu cei din jurul nostru și cu noi înșine. Și dacă până acum ne-am dorit tot felul de lucruri și nu le-am putut avea, de data asta ne vom împlini cele mai mari dorințe. Ne vom conecta cu eul interior, vom reflecta, vom medita și în final vom reuși să ne schimbăm viețile. De data asta, în bine.

Ce reprezintă numărul 8 în astrologie

Specialiștii susțin că în astrologie numărul opt se referă mai mult la case și semnele zodiacului și are conexiuni cu transformarea, puterea, dar și energia, pasiunea și sexualitatea.

Pe 8 august s-a deschis Portalul magic

Dar este totodată și numărul bogăției. Simbol al infinitului, cei care s-au născut în data de opt rar vor avea momente de deznădejde sau vor avea probleme cu banii de-a lungul vieții.

Pregătiți-vă pentru mari schimbări

Odată cu deschiderea Portalului magic trebuie să vă ascultați intuiția, pentru că nu veți greși și să vă bucurați de energia momentului. Concentrați-vă pe iubire, faceți lucruri care să vă bucure sufletul, dar aveți grijă  să nu faceți lucruri precipitate și să nu mizați pe câștiguri pe termen scurt. Dacă veți avea răbdare, veți vedea că vă așteaptă schimbări la care niciodată nu v-ați fi gândit. Mergeți mai des la biserică, rugați-vă Divinității și veți mări energia. Trimiteți dragostea în Univers și veți primi înapoi tot ce v-ați dorit întreaga viață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre