Simona Ionescu / Redactor Șef

Ponturi astrologice pentru o imunitate de fier

Ponturi astrologice pentru o imunitate de fier
Ce spune semnul tău zodiacal despre imunitatea ta? Poziționarea planetelor și mișcările acestora joacă un rol important în determinarea stării de sănătate a unui native și a sistemului său imunitar. Ponturi astrologice pentru o imunitate așa cum scrie la carte.

Tot mai multă lume se plânge în ultima perioadă de o imunitate scăzută, dar sunt puțini cei care știu că ascendentul în care v-ați născut are un rol important asupra sistemului imunitar. Ponturi astrologice pentru o imunitate de fier.

În timp ce unii sunt binecuvântați în mod natural cu o imunitate bună și o sănătate de fier, alții sunt mai predispuși la boli decât alții. Tipul de sistem imunitar cu care fiecare se naște este rezultatul direct al planetelor benefice din horoscop.

Semnele zodiacale și sistemul lor imunitar

Berbecul este energic și plin de viață și, fiind semn de foc se bucură în cea mai mare parte de o sănătate bună. Cu toate acestea, vă confrunțați cu mult stres din cauza angajamentelor de la serviciu sau de familie. Acest stres vizează partea superioară a spatelui, umerii și pieptul. Se recomandă exercițiile fizice, care nu doar că vă îmbunătățesc sistemul imunitar, dar și mușchii. În plus, Berbecilor li se recomandă să evite suprasolicitarea.

Vitamina C este foarte bună pentru Tauri

Taurul, fiind un semn de pământ, este cunoscut ca fiind în mod natural puternic și sănătos, dar și cu o mândrie uneori exagerată. Cel mai indicat pentru a evita apariția bolilor este să se conecteze mai mult la energia pământului, să consume vitamina C, dar și un bun probiotic. Frica de a pierde și nemulțumirea vă scad imunitatea!

Gemenii trebuie să-și armonizeze mentalul

Gemenii care se îmbolnăvesc trebuie să caute cauza emoțională a afecțiunii. E important să evite discuțiile inutile și să-și găsească momente în care să lase deoaparte telefoanele, laptopul, munca în exces. Gemenii au un sistem digestiv sensibil, de aceea trebuie să reducă alimentele acide și cele bogate în gluten și să include în dietă fructe și legume bogate în vitamina C.

Racii au nevoie să se echilibreze emoțional

Conform astrologiei, Racul este ghidat de Lună, care le oferă în general o sănătate moderată. Sunt predispuși la depresie și anxietate, au nevoie de mai multă odihnă și exerciții fizice și meditație. Nu fiți hiperactivi și nu vă întoarceți în trecut. Există momente în viață când e important să încheiați un capitol din viață. Dacă nu vă puteți reechilibra emoțional, apar bolile.

Leii să înlocuiască orgoliul cu umilința

Stilul de viață activ al Leilor le poate afecta uneori organismul. Nu acordați prioritate odihnei și uneori aveți probleme cu somnul. Această lipsă de odihnă și de somn poate face ravagii la nivelul sistemului imunitar, făcându-văă mai susceptibil la boli și la o imunitate scăzută. Un lucru foarte important pentru Lei este să lase orgoliul deoparte și să fie mult mai empatici cu cei din jur.

Fecioarele trebuie să scape de gândurile negative

Nativii din Fecioară au, de obicei, un comportament delicat, dar sunt probabil cei mai sănătoși dintre toate celelalte zodii. Sunteți foarte atenți la sănătate și luați în serios afecțiunile medicale. Prevenirea este mult mai bună decât vindecarea. Încercați să duceți o viață sănătoasă, cu obiceiuri alimentare sănătoase, încorporând în aceasta exerciții fizice și yoga. Înlocuiți gândurile negative!

Balanțele vor fi nevoite să învețe când să spună nu

Ponturi astrologice pentru imunitate de fier

Chiar dacă nu fac exerciții sau nu mănâncă prea bine, Balanțele reușesc să aibă o imunitate bună. Li se recomandă să includă în dietă vitamine sănătoase și legume verzi. Consumați ceai verde și faceți exerciții fizice în mod regulat pentru a avea o stare de sănătate fără probleme și o imunitate foarte bună. Păstrați-vă echilibrul și învățați să spuneți nu.

Scorpionii să încerce să nu-i mai controleze pe ceilalți

Misterioșii Scorpioni sunt puternici, se bucură de o imunitate și o sănătate bună. Cu toate acestea, plasamentele planetare îi fac vulnerabili la multe boli și viruși. Acordați prioritate acestui lucru pentru a vă întări sistemul imunitar. Începeți prin a vă asigura că dormiți 8 ore și, de asemenea, alegeți o dietă sănătoasă și exerciții fizice. Și încercați să nu-i mai controlați pe ceilalți, evitând să vă enervați atunci când nu aveți motive.

Săgetătorii trebuie să învețe să se odihnească

Săgetătorii sunt mereu în mișcare și, din nefericire, își neglijează sănătatea. Obiceiurile tale alimentare dezinvolte și lipsa unui regim de exerciții fizice vă slăbesc imunitatea. Trebuie să vă concentrați pe odihnă, un somn bun și exerciții care nu implică mult cardio pentru a reduce uzura corpului.  Dacă doriți să-i învățați pe ceilalți ceva, este necesar să aplicați pe propria persoană.

Capricornii trebuie să-și relaxeze mintea

Capricornul este foarte preocupat de sănătate, dezvoltând obiceiuri bune pentru a vă menține imunitatea ridicată. Cu toate acestea, e mereu suprasolicitat și mintea este în continuă luptă, tocmai de aceea trebuie să vă odihniți mentalul. O minte neliniștită înseamnă mai puțin somn și poate face ca sistemul imunitar să aibă de suferit. Încearcați să faceți meditații și nu uitați că stresul este periculos pentru corp.

Vărsătorii să opteze pentru o dietă sănătoasă și echilibrată

Mintea Vărsătorilor funcționează la capacitate maximă tot timpul, dar aveți nevoie ca aceasta să se odihnească. În caz contrar, se poate instala anxietatea. Încercați să faceți exerciții fizice, care nu numai că vă stimulează sistemul imunitar, dar vă va ajuta să vă reduceți nivelul de stres. De asemenea, optați să aveți o dietă sănătoasă și echilibrată.

Peștilor li se recomandă să scapă de ideile fixe

Nativii Pești sunt gânditori exagerați și au o imaginație bogată. Exagerează însă cu măsurile de precauție și cu stresul, iar de aici la sistemul imunitar scăzut nu mai e decât un pas. Ieșiți din bula în care stați tot timpul, priviți la cei jur și aveți mai multă grijă de propria persoană. Înțelegeți că lucrurile durabile se fac în timp și scăpați de ideile fixe. Mai puțină carne și mai multe legume și fructe n-ar strica.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre