Simona Ionescu / Redactor Șef

Vrei să afli ce caractere au oamenii din jurul tău? Află-le ultima cifră din anul nașterii și restul îți spunem noi

Vrei să afli ce caractere au oamenii din jurul tău? Află-le ultima cifră din anul nașterii și restul îți spunem noi
Ultima cifră a anului nașterii spune totul despre o persoană. Dacă vrei să știi ce fel de oameni stau în jurul tău, află-le ultima cifră din anul nașterii. Aceasta îți va dezvălui totul.

Potrivit unuia dintre cele mai precise calendare, cel chinezesc, ultima cifră a anului nașterii spune ești cu adevărat.

Ultima cifră a anului nașterii dezvăluie caracterul

Cele mai însemnate momente din viața ta sunt determinate de ultima cifră a anului nașterii. Conform informațiilor oferite de specialiști în numerologie, fiecărui număr, de la 0 la 9 corespunde unuia dintre cele cinci elemente feng shui, respectiv Apă, Metal, Foc, Lemn și Pământ.

Dacă anul nașterii se termină în cifra 2: creativi, dar foarte reci cu cei din jur

Dacă ultima cifră a anului nașterii este 0 sau 1, sunteți caracterizați de elementul Metal. Ce înseamnă asta? Că faceți parte din categoria oamenilor punctuali, flexibili care oferă totul celor din jur și nu așteaptă nimic în schimb. De asemenea, sunteți extrem de ambițioși și din acest motiv toată lumea vă respectă și vă admiră.

Dacă anul nașterii se termină în cifra 2 sau 3, persoana are drept corespondent Apa. Asta înseamnă că sunt creativi, dar extrem de sensibili, însă uneori foarte reci. Specialiștii le recomandă să nu-și mai facă atât de multe griji despre cum îi percep cei din jur. Punctul lor slab este că vor mereu să fie plăcuți de cei din jur, iar acest lucru îi faceți să devină mai mereu nehotărâți.

Cei mai pasionali sunt cei care au ultima cifră a anului nașterii 6 sau 7

Ultima cifră a anului de naștere se termină în 4 sau 5? Lemnul este corespondentul acestora și înseamnă că sunt persoane cu o personalitate puternică. Sunt familiști convinși și ar face orice pentru cei dragi, dar nu ar strica ca uneori să dea puțină libertate persoanei iubite.

Dintre toți nativii, cei mai pasionali rămân persoanele a căror ultimă cifră a anului nașterii este 6 sau 7, care au ca și corespondent Focul. Aceștia încearcă mereu să-și impună punctul de vedere, dar stau foarte rău la capitolul răbdare și acest lucru nu aduce nimic bun în anumite cazuri.

Cât privește persoanele care au ca ultima cifră a anului nașterii 8 și 9, acestea sunt extrem de loiali și responsabili, au răbdare cu carul, însă au și acestea un defect. Încearcă întotdeauna să preia controlul.

Sursă foto: a1.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre