Simona Ionescu / Redactor Șef

Zodii care nu se potrivesc deloc. Niciodată nu vor face casă bună împreună

Zodii care nu se potrivesc deloc. Niciodată nu vor face casă bună împreună
Aceste zodii nu se potrivesc deloc. Pur și simplu, relația lor este, din start, sortită eșecului, Niciodată nu vor conviețui liniștiți sub același acoperiș.

Femeia Rac și bărbatul Gemeni

Femeia Rac nu are cum să fie compatibilă cu un bărbat din Gemeni. Ea este fidelă, femeie de casă, iubitoare de copii și de familie, iar el este un aventurier. Bărbatul Gemeni înșală, dar și minte foarte frumos. Tuturor femeilor din viața sa le spune că le iubește și că sunt unice.

La început, femeia Rac se îndrăgostește de bărbatul Gemeni, dar după ce va afla că a fost înșelată, totul se va transforma într-un scandal imens.

Bărbatul Gemeni este o fire veselă, sociabilă și care se adaptează ușor oricărei situații. Însă, când se enervează o ține pe a lui și nu are răbdare. Spre nefericirea femeii Rac, care adoră să fie răsfățată și înțeleasă de partenerul ei. Relația dintre un bărbat Gemeni și o Femeie Rac este sortită eșecului.

Femeia Taur și bărbatul Leu

Femeia Taur este foarte impulsivă și încăpățânată. Ea face ce vrea ea, când vrea ea și nu suportă să dea nimănui explicații. E un spirit liber, pe care nici măcar bărbatul Leu nu-l poate domina. Relația dintre o femeie Taur și un bărbat Leu este ca și când s-ar întâlni un vulcan și o furtună

Bărbații din zodia Leu sunt la fel de impulsivi. Le place să fie în centrul atenției și sunt foarte orgolioși. Nu vor ceda atât de ușor, într-o ceartă, chiar dacă este vina lor. E clar că cei doi nu se potrivesc.

 Femeia Balanță și bărbatul Vărsător

Oricât ar încerca, prin diplomația, finețea și răbdarea ei, femeia Balanță tot nu va reuși să-l dea pe Vărsător pe brazdă. Bărbații Vărsători sunt reci, calculați și orgolioși. Nu recunosc atunci când nu au dreptate și sunt capabili să te lase.

Chiar dacă sunt ambele zodii de aer, cei doi nu sunt compatibili. Relația lor este de tipul „nu ai cu cine să te cerți.” Femeia Balanță aplanează conflictele, ea dorește armonie și pune preț pe comunicare și iubire, în timp cebărbatul Vărsător fuge de responsabilități. Nativul Vărsător este comod, vrea ca totul să fie făcut pe placul său. Balanța nu are orgoliu și cedează de fiecare dată, de dragul partenerului de viață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre