Șerban Huidu și Dezbrăcatu, înlocuiți din Cronica Cârcotașilor

Șerban Huidu și Dezbrăcatu, înlocuiți din Cronica Cârcotașilor
Schimbare de personal la „Cronicuță”. Prezentatorii emisiunii „Cronica cârcotașilor” au fost înlocuiți. Șerban Huidu și ioan Petric nu au mai apărut în emisiunea de miercuri.

Cei care le-au luat locul la pupitrul „Cronicii Cârcotașilor” sunt Zaiafet – Horia Sârghi și Gabriela Marin. Șerban Huidu, Dezbrăcatu’ și Ioana Petric au intrat în carantină. Oficial nu s-a comunicat dacă aceștia au COVID-19 sau doar au intrat în contact cu persoane bolnave.

Cert este că vedetele masculine trase pe dreapta s-au pus de acord asupra declarațiilor de presă. Contactat de Paginademedia, Șerban Huidu a răspuns printr-un mesaj. „Suntem în carantină. Carantina există și face parte din măsurile de combatere a pandemiei”. Prezentatorul TV nu a precizat care este motivul carantinei. La rândul său, Codruț Kegheș, cunoscut ca Dezbrăcatu’, a spus: „Suntem bine sănătoși și restul nu contează”.

Una din cele mai longevive emisiuni

„Cronică Cârcotașilor”, una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România, se difuzează în fiecare miercuri seară, pe postul Prima TV. Prezentatorii acesteia sunt Șerban Huidu, Ioana Petric și Codruț Keghes. Emisiunea a mai avut următoarele formule de prezentatori: Șerban Huidu și Mihai Găinușă (2001 – 2010), Mihai Găinușă și Oana Ioniță (primăvară 2011), Mihai Găinușă și Codruț Keghes (2011 –  2014), Alex Bogdan și Ioana Petric (toamna 2014), Cristian Hrubaru și Ioana Petric sau Șerban Huidu și Codruț Keghes (2015).

Zvonuri despre suspendarea emisiunii. Replica lui Huidu

Carantinarea celor trei apare la trei săptămâni de când s-au lansat zvonuri că ar fi fost dați afară din  postul TV și că emisiunea nu se mai difuzează. Amintim că  în jurul datei de 20 octombrie s-a vehiculat că Șerban Huidu ar fi fost dat afară de la Prima TV, după ce noua conducere a postului (Clever Media) nu mai dorește difuzarea emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, pe care acesta o realizează de foarte mulți ani.

La momentul respectiv, Șerban Huidu a oferit o reacție pe marginea acestui subiect, pe pagina sa de Facebook: „Nu am fost nici dat afară, iar emisiunea nu e preînregistrată. Următorul episod e miercuri la 20:00. Tot pe Prima TV România”.

Contractul firmai lui Huidu cu postul Prima expiră la sfârșitul anului.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce spun ortacii lui Alex Bodi și „fetele” lui despre Bianca Drăgușanu. Noi detalii șocante ies la iveală

Recomandarile noastre