Iulia Albu, însărcinată sau pozează pentru viitoarele mămici?

Iulia Albu, însărcinată sau pozează pentru viitoarele mămici?
Iulia Albu este cu siguranță una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. De asemenea, ea este una dintre cele mai mari voci din industria modei și un critic de modă non-conformist.

Iulia Albu, însărcinată sau pozează pentru viitoarele mămici? Ea este, cu siguranță, o persoană asumată. Nu s-a ferit niciodată să își spună părerea sinceră, tare și răspicat.

A criticat de-a lungul timpului multe vedete, atunci când analiza ținutele acestora. Iulia este deschisă și față de comunitatea ei din online, ținându-și fanii la curent cu activitățile ei de zi cu zi.

Iulia Albu, însărcinată cu al doilea copil

Iulia Albu postează destul de des pe rețelele sociale. Vedeta distribuie imagini și povești, își dă cu părerea despre anumite întâmplări sau pur și simplu comunică cu fanii ei. 

Una dintre ultimele fotografii pe care Iulia Albu a postat-o pe Instagram a șocat pe toată lumea. Aceasta a distribuit o imagine în care pare că este gravidă. Însă, nu se știe momentan dacă este însărcinată cu cel de-al doilea copil sau pur și simplu este o fotografie mai veche, de când o purta în pântec pe Mikaela. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

„Felicitări!!”, „Wow felicitări”, „Felicitări,Iulia. Să fiți sănătoși! O divă se naște divă, frumoasă dintotdeauna”, „Felicitări, Felicitări! Ești absolut superbă! Sexy sexy”, sunt câteva dintre numeroasele mesaje primite de Iulia Albu la ultima postare.

Cu toate că fanii s-au grăbit să o felicite, unii se întreabă dacă este însărcinată sau pozează pentru viitoarele mămici. Poate că vedeta pregătește un nou proiect, care ar avea legătură cu mămicile. Sau poate că, pur și simplu a lovit-o” nostalgia, amintindu-și de momentele în care o purta în pântec pe Mikaela.

Iulia Albu, fotografie rară alături de iubit

Atunci când vine vorba despre viața personală a Iuliei Albu, nu se cunosc prea multe detalii. A fost căsătorită cu designerul Mihai Albu și au împreună o fiică, Mikaela. De câțiva ani, Iulia se iubește cu Mike, iar anul trecut pe vremea asta spunea că se pregătesc cu adevărat de nuntă. Ea vroia două nunți.

Pe cât e de efervescentă când le dă replici vedetelor din showbiz-ul românesc, pe atât de discretă e Iulia Albu când vine vorba de Mike, iubitul ei de câțiva ani. Acesta a studiat vioara și trăiește la Londra. Și e un personaj aparte după cum a mărturisit fashion-editorul într-un alt interviu. 

Ceea ce a contat atunci când s-au cunoscut au fost trei detalii surprinzătoare: bărbatul purta șosete extrem de colorate, habar nu avea de celebra găină neagră a Iuliei Albu și nu știa nimic despre televiziunile din România.

Iulia Albu este în continuare extrem de discretă în privința partenerului său actual. Dorindu-și să evadeze pentru câteva zile din cotidian, vedeta și partenerul său au decis, recent, să aleagă o destinație îndepărtată în care să se poată relaxa. Iulia a imortalizat momentul de la îmbarcarea în avion.

Iulia și-a arătat iubitul, dar de fapt nu l-a văzut nimeni. Ea a ales în mod special o fotografie cu ceafa lui Mike: „Noi așteptăm aici cuminți. Ne îmbarcăm ultimii. (…) Mă pregătesc psihic pentru zbor”, a scris Iulia Albu pe Instagram.