I-a făcut-o! Anna Lesko a povestit cum era Codin Maticiuc în pat

I-a făcut-o! Anna Lesko a povestit cum era Codin Maticiuc în pat
Are ceva experiență în domeniu, așa că poate face un ”clasament”. Anna Lesko a povestit cum era Codin Maticiuc în pat.

Ana Lesko a mărturisit că nu există bărbat din mass-media căruia diva să-i fi făcut avansuri și el să o fi refuzat și a dezvăluit care sunt cele mai neobișnuite locuri în care a făcut amor. Totul, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Anna Lesko a povestit cum era Codin Maticiuc în pat

Anna Lesko (41 de ani) a făcut dezvăluiri fierbinți, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe PRO TV. Care dintre foștii ei iubiți era cel mai bun la pat? Frumoasa divă a spus tot și pare că se pricepe.

Anna Lesko, una dintre cele mai senzuale și asumate vedete din România nu și-a ascuns niciodată sexualitatea și senzualitatea debordantă. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe PRO TV, frumoasa artistă a trebuit să răspundă câtorva întrebări picante la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”.

Senzuala Anna Lesko a mărturisit că nu există bărbat din massmedia căruia diva să-i fi făcut avansuri și el să o fi refuzat și a dezvăluit care sunt cele mai neobișnuite locuri în care a făcut amor: „În avion, în casa părintească și în pădure. Neobișnuite, da, în pădure a fost neobișnuit”, a declarat focoasa cântăreață.

Dar asta nu e tot! Momentul culminant a fost cel în care Anna Lesko a fost întrebată care dintre foștii ei iubiți era cel mai bun la pat. Răspunsul i-a surprins pe toți din platou. Este vorba despre Codin Maticiuc, omul de afaceri alături de care Anna Lesko a trăit o frumoasă și intensă poveste de iubire, acum mai bine de 10 ani.

”Tu ai scris întrebările astea? Mi-e rău, nu mă pot ține bine pe picioare. Ar trebuie să aveți și o ambulanță pe aici. Ești groaznic, Cătălin, te urăsc”, a spus Anna Lesko, după această întrebare.


Exclusiv. Rusoaica lui Alex Bodi o sfidează pe Bianca Drăgușanu. Îi arată poze cu ce a pierdut