Emisiunea se întoarce pe micile ecrane, la trei luni de la finala sezonului 8, iar producătorii anunță că anul acesta, vor exista o serie de schimbări: i-au găsit pereche Ginei Pistol la „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol a filmat în timp ce era însărcinată, astfel că aceasta a avut un ajutor. Potrivit programului transmis de  Antena 1, sezonului 9 „Chefi la cuțite” e programată pentru luni, 1 martie, de la ora 20:30. În continuare, emisiunea va fi difuzată de luni până miercuri, la aceeași oră.

Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu așteaptă cu nerăbdare difuzarea show-ului de la Antena 1. „Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus. Dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte. S-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început.

E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm. Știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte. S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmam altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete”, a povestit Florin Dumitrescu, în luna decembrie, pentru TVMania.

Producătorii i-au găsit pereche Ginei Pistol la „Chefi la cuțite”

Dată fiind sarcina Ginei Pistol, producătorii emisiunii s-au preocupat să îi facă munca mai ușoară. Astfel, Speak a intrat în platou și îl veți putea vedea în calitate de coprezentator în cadrul emisiunii de la Antena 1.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare. Și, uneori, de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile. Mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak.

Ștefan Sprianu, cunoscut sub numele de scenă Speak, este un cântăreț român de muzică pop, producător muzical și vlogger.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Aplicația pentru educație sexuală destinată elevilor, în centrul unui scandal național. Părinții reacționează dur

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp