Iată ce a avut nutriționistul Mihaela Bilic pe farfurie, de Paște. „Meniul a fost foarte subțire”

Iată ce a avut nutriționistul Mihaela Bilic pe farfurie, de Paște. „Meniul a fost foarte subțire”
Mihaela Bilic este unul dintre nutriționiștii de top din România, iar sfaturile sale sunt mereu așteptate de oameni. Mereu are ponturi și sfaturi alimentare utile și simplu de aplicat.

Constantă în tabieturile sale alimentare cumpătate, Mihaela Bilic nu a făcut excepție nici de paști. Ea a dezvăluit că a avut un meniu „subțire”, ba mai mult, că a și împărțit „masa de Paște” cu un companion care s-a bucurat de mâncare.

Așa cum reiese din imaginea postată, în care Mihaela Bilic arată că a mâncat ouă roșii, caș, chiftele, ceapă verde și ridichi proaspete, alături de un patruped simpatic, la picnic, deducem că vedeta s-a aflat zilele acestea la un superb castel aflat la aproximativ 100 km de Viena, în Austria.

Unde a ajuns Mihaela Bilic de Paște

Este vorba de Hotel Schloss Dürnstein, un stabiliment de cinci stele, aflat pe malul Dunării, într-o localitate cu mai puțin de 1000 de locuitori. Cei care au ajuns acolo știu că sătucul pare desprins din poveștile fraților Grimm.

Mihaela Bilic a mai dezvăluit să a găsit multă leurdă în pădure și le-a recomandat românilor să o folosească cât mai mult posibil. „Pădurea e plină de leurdă!! Gratis și pe săturate, merită efortul să faceți o plimbare… e bună pentru digestie și merge de minune cu carnea de miel”, a scris Mihaela Bilic pe rețelele de socializare.

Relu Fenechiu s-a însurat în secret în același loc

Tot la Schloss Dürnstein și-a ținut nunta și fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, în 2007. Pe atunci, deputatul PNL de Iași  s-a însurat cu cântăreața de muzică populară Mariana Ivan, din Abrud. Ceremonia a avut loc în secret, în castelul vechi de aproape 400 de ani.  Invitații, câteva zeci la număr, au fost rugați să păstreze strict secretă locația și participarea la eveniment.

Hotelul Schloss Dürnstein se bucură de o locație unică, pe o stâncă deasupra Dunării, în inima sitului de patrimoniu mondial Wachau, și oferă un restaurant cu o terasă cu vedere la Dunăre și vedere panoramică la Wachau. Construit în 1630, acesta combină atmosfera unui castel istoric cu confortul modern, aflăm din descrierea locației, pe Booking.com.

Sursa foto: Instagram, Horia Călăceanu