Iată cum a ajuns să trăiască Costel din serialul „La Bloc”. Vă puteați imagina așa ceva?

Iată cum a ajuns să trăiască Costel din serialul „La Bloc”. Vă puteați imagina așa ceva?
Pandemia i-a dat și lui peste cap viața, dar decizia fusese luată deja de câțiva ani. Dragoș Moștenescu, îndrăgitul actor din serialul „La Bloc” ( Pro TV) a ajuns să trăiască într-un mod în care nimeni nu își imagina.

Cunoscutul actor e căsătorit din 2002, el și Luminița având împreună trei copii. Pentru binele lor, actorul a fost nevoit să ia o decizie radicală. Și a făcut-o când nimeni nu se aștepta la așa ceva.

În urmă cu trei ani, actorul Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din serialul „La bloc”, și-a luat soția, cei trei copii și cățelul și s-a mutat în Londra. A fost un moment de reset în viață și în carieră, mărturisea actorul.

Dragoș Moștenescu, profesor de actorie în Londra

Nu se teme să o ia la început, iar în cei 53 de ani a făcut-o de mai multe ori. Dragoș Moștenescu a lăsat în urma și show-urile de stand-up comedy din mediul online și s-a reprofilat. Vedeta Pro TV a devenit profesor. Ba mai mult, are parte și de o carieră muzicală în capitala Marii Britanii. El predă lecții de actorie în Londra, iar în afara acestui program se implică în alte proiecte muzicale.

De exemplu, în această perioadă, va lua parte la o emisiunea de Crăciun difuzată de un post de radio din UK, scrie Viva!.

„În perioada asta de pauză în ceea ce privește show-urile live predau muzică, actorie. Mai fac cursuri și pentru profesori de mate, engleză, fizică, pentru că mă pricep și la asta. Dar în principal, predau teorie muzicală, pian și actorie pentru copii și adulți. Acum pun un musical scris de mine pentru copiii între 12 și 14 ani.

Am intrat și în studio și am făcut două colinde. Nu ne lăsăm, nu stau și sperăm la un 2021 mai bun. Chiar ieri am trimis la două radiouri private din UK și le-a plăcut”, a spus Dragoș Moștenescu în cadrul unei emisiuni TV.

THE MOs, un serial despre el și familia sa

Odată ce pandemia a închis sălile de spectacole, Dragoș Moștenescu a lansat în primăvară un serial online despre familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragos Mostenescu (@mostenescudragos)

„Este o mini serie numită THE MOs (Moşteneştii) despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile”, a declarat actorul atunci când a lansat proiectul.

Marea lui bucurie e că i s-au adaptat foarte bine copiii la viața londoneză. Băiatul său, Luca, are 12 ani şi e în clasa 7-a (a cincea după sistemul românesc), iar fetele, gemenele Elena şi Ana, sunt în clasa a şasea (a patra după sistemul românesc).

Amintim că în 2007 actorul a trăit drama vieții sale, când una din fetițe s-a dovedit că era grav bolnavă cu inima. Din fericire, totul s-a rezolvat și răul a trecut.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp