Iată în ce a investit Marian Drăgulescu banii de la Survivor. I s-a împlinit cel mai mare vis

Iată în ce a investit Marian Drăgulescu banii de la Survivor. I s-a împlinit cel mai mare vis
Unul dintre cei mai titrați gimnaști din istoria României și-a văzut visul cu ochii. Marian Drăgulescu a investit cu cap banii strânși în urma participării sale la Survivor.

În vârstă de 41 de ani, Marian Drăgulescu face parte din galeria marilor sportivi din istoria României. Fostul gimnast a adunat în carieră nu mai puţin de 31 de medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Campionate Europene, scrie orangesport.ro.

Retras din viața competițională, Drăgulescu nu a reununțat însă la pasiunea sa, gimnastica. În prezent, el este antrenor la CSA Steaua. De 10 ani tot spera să pună bazele academiei, dar visul i s-a împlinit de abia acum.

“Tot am amânat, să fie vreo zece ani de când am ideea aceasta, ca să aștept fonduri, parteneriate. Dar nu s-a materializat nimic, așa că am apelat la bugetul personal. Am închiriat spațiu, lângă Vitan, în sectorul 3. Am făcut investiții, din economiile adunate. Încă investesc în ea, până acum m-a dus la peste 50.000 de euro. Am luat aparate speciale prentru domeniul de activitate pe care vreau să-l desfășor, penru inițiere și pentru pregătirea pentru performanță a celor ce doresc. Academia se va numi Marian Drăgulescu, iar antrenori voi avea foști gimnaști de performanță, colegi mai vechi, cum ar fi Valentin Badea”, a declarat Marian Drăgulescu.

„Mă bucur de tot ce mi se întâmplă”

Așadar, deși s-a retras din activitate, nu are timp să se plictisească.

”Nu am timp deloc să mă plictisesc. Am reuşit să-mi ocup timpul cu foarte multe activităţi. Antrenez înalta performanţă la clubul Steaua şi, în paralel, am deschis şi propria academie de gimnastică, un vis de mai mulţi ani.

Se pare că a trebuit să mă retrag complet din activitate ca să pun pe picioare şi această academie. Mă bucur că s-a întâmplat acum, mă bucur de tot ceea ce mi se întâmplă, am crezut că o să mă plictisesc teribil după sportul de performanţă”, a mărturisit Marian Drăgulescu la Orange Sport, în cadrul emisiunii Zoom Sport.

După participarea sa la reality-show-ul Survivor, surse apropiate sportivului susțin că aceasta a reușit să strângă circa 60.000 de euro.

Foto: Wikipedia

 

Recomandarile noastre