Elena Chiriac de la „Survivor”  păstrează misterul despre relația cu Alex Delea: “Nu cred că este momentul să vă spun”

Elena Chiriac de la „Survivor”  păstrează misterul despre relația cu Alex Delea: “Nu cred că este momentul să vă spun”
Elena Chiriac, una dintre cele mai controversate personaje ale show-ului „Survivor” de la PROTV, a adâncit misterul în ceea ce privește relația cu Alex Delea.

Intervievată de cancan.ro la proiecția VIP a filmului „Teambuilding”, prezent în cinema din 30 septembrie, tânăra nu a spus dacă între ea și câștigătorul realityshow-ului, Alex Delea, există o relație de amor.

Faptul că aceștia sunt extrem de apropiați și după terminarea emisiunii, i-a pus pe gânduri pe fani. După show-ul „Survivor”, cei doi își vor face debutul în cinematografie, așa că nu vor petrece din nou mult timp împreună.

BRomania i-a cooptat în distribuția filmului „Haita”, filmările urmând să debuteze în acest an. Pentru că a ținut departe de ochii curioșilor viața sa personală, Elena a fost întrebată destul de des dacă se iubește cu Alex Delea.

Apropierea de acesta a fost văzută din exterior drept relație, în timp ce alți bărbați, cum ar fi Cucu de la Noaptea Târziu,  a spus că Elena se află pe lista lui de „foste”.

„Și eu, și Delea, ne bucurăm atât de tare că o să facem parte din încă un proiect împreună, pentru că noi suntem foarte apropiați, după cum bine știți. Și eu îmi doream foarte mult să pot odată să încep să pornesc pe drumul ăsta de actorie în România, pentru că am studiat în Anglia și n-am pus niciodată în practică. Iar acum e momentul! Și mai mult decât că e momentul, e și cu un om atât de drag mie, și anume Delea, de aia mă bucur!”, a spus Elena.

Când vor fi pregătiți, va afla toată lumea

Cu toate aceste, subiectul iubirii dintre cei doi tot nu a fost lămurit pe deplin.

„Nu cred că este încă momentul să vă spun da sau nu, sau să vă spun orice. La mine s-au tot făcut speculații în legătură cu viața mea personală și eu am venit și ori le-am negat, ori le-am aprobat. Dar am ales să stau un pic mai retrasă când vine vorba de viața mea personală.

Când o să fim noi pregătiți să spunem că suntem prieteni sau suntem împreună sau mai știu eu ce, o să o facem și cu siguranță va ști toată lumea!”, a declarat tânăra influencer.

De asemenea, Elena Chiriac a dezmințit informațiile lui Cucu, potrivit cărora cei doi ar fi avut o relație de dragoste.

 

 

Recomandarile noastre