Survivor. Elena Chiriac, încolțită de Alexandra Duli. Războinica susține că Faimoasa e foarte alunecoasă

Survivor. Elena Chiriac, încolțită de Alexandra Duli. Războinica susține că Faimoasa e foarte alunecoasă
Survivor devine tot mai dificil. Începe o nouă săptămână dură pentru cei 15 concurenți rămași în joc.

Elena Chiriac ar putea fi următoarea eliminată de la Survivor? Războinicele i-au pus gând rău!

După ce Laura Giurcanu a părăsit competiția, în această seară vom vedea primele discuții care au apărut în triburi. Cea mai bună prietenă a concurentei eliminate, Elena Chiriac, va realiza că începe o perioadă grea pentru ea: ”Sunt pregătită să fiu singură”.

Elena Chiriac

De cealaltă parte, în tabăra Războinicilor, Alexandra Duli consideră că Elena își va schimba strategia: ”Nu poate să ne întoarcă pe noi, cum a făcut înainte în echipa Faimoșilor. Știm de ce am venit aici. Să plece fiecare din Faimoși acasă!”.

Elena Chiriac a fost acuzată și de Cătălin Zmărăndescu, după ce acesta a părăsit competiția, că ar fi „un șerpișor”

S-a schimbat foarte tare Elena, deși cred că este același copil bun pe care l-am cunoscut. Faptul că vociferează este una.Nu știu câtă dreptate are în ceea ce spune. Vizavi de TJ și Marian, este normal să aibă aceste ieșiri. Am văzut și eu clasamentul celor care aduc puncte. Din păcate, cam toți sunt după locul 10, în afară de CRBL, care mai aduce puncte.Nu funcționează nici dacă sunt împinși de la spate. Roata se învârte și fiecare primește ceea ce merită. Elena a fost manipulată de Laura’, a spus Zmărăndescu

Deși au avut o săptămână încărcată de înfrângeri, Faimoșii vor să forțeze o revenire.

Înaintea jocului de recompensă, aceștia vor face câteva declarații încărcate de motivație. Mari va admite că este dispusă să lase orice conflict în urmă: ”Pentru mine contează foarte mult să câștigăm, șterg orice și-mi susțin colegii”, iar TJ va completa că are în minte doar câștigul: ”Să intru pe traseu, să aduc cât mai multe puncte”!

Jocul de Recompensă îi va pune față în față cu o misiune dificilă, dar și cu o miză pe măsură: șansa de a ieși, încă o dată, de pe insula lor și de a se bucura de o zi de relaxare! Apoi, în cea de-a doua parte a serii, concurenții se vor relaxa prin joc, în cadrul unui meci de volei, încărcat cu surprize.

Și cum niciodată lucrurile nu sunt simple, Daniel Pavel va încheia prima ediție a săptămânii cu o serie de vești incredibile: ”Mai am un anunț de făcut, un anunț extrem de important”.

Survivor România începe la ora 20:00, pe PRO TV.