Iată mesajul care anunța bombă la nunta lui George Simion. Polițiștii vâlceni au negat că sunt acolo din cauza aceasta

Iată mesajul care anunța bombă la nunta lui George Simion. Polițiștii vâlceni au negat că sunt acolo din cauza aceasta
Cununia religioasă a lui George Simion cu aleasa inimii sale, Ilinca Valentina a început cu stângul. A fost anunțată o bombă. Iată mesajul care anunța bombă la nunta lui George Simion. Polițiștii vâlceni au negat că sunt acolo din cauza aceasta, împreună cu pirotehniștii.

George Simion și-a atras mulți dușmani cu această nuntă. Cine îi vrea răul politicianului.

Primele incidente la nunta lui George Simion. Alertă cu bomba

O alertă cu bombă a fost anunțată cu puțin timp în urmă, iar mesajul a fost trimis mai multor publicații mass-media. „Azi explodăm o bombă la nunta lui George Simion la Hotel Forest. Știm bine că Simion se distrează din bani ruseşti azi la Oveselu. Această zi va fi memorabilă pentru toată lumea!”, este mesajul primit la redacția Gândul.

S-a anunțat că va fi amplasată o bombă la hotelul din incinta resortului unde are loc nunta

Este alertă în acest moment. S-a dat și un apel la 112, iar zeci de pirotehniști de la SRI și polițiști verifică zona. Potrivit informațiilor oferite de Realitatea, anunțul a fost făcut și pe adresa de email a IPJ Brăila și IPJ Ialomița. S-a anunțat că va fi amplasată o bombă la hotelul din incinta resortului unde are loc nunta. Oamenii legii încearcă din răsputeri să dea de urma celui care a lansat acest mesaj înfricoșător. Unii specialiști cred că ar fi vorba de o alertă falsă.

Mobilizare şi în spitalele din Vâlcea

Pentru cea mai mare nuntă pe care a văzut-o vreodată România, cea a lui George Simion, s-a făcut mobilizare și în spitalele din Vâlcea. Astfel, medici din trei unități medicale sunt în acest moment pregătiți să facă față unui val mare de pacienți, dacă va fi nevoie.

„Este o situaţie care de fapt încearcă să îi mobilizeze şi avertizeze pe cei care sunt şi astăzi de gardă”

„Este un eveniment cu multe persoane, unde se pot înregistra multe urgenţe medicale. Aşa că mi se pare până la urmă firesc, în contextul în care am văzut de atâtea ori, că până şi la banalele accidente sau la situaţiile critice, de multe ori e nevoie de suplimentat echipele de intervenţie, sau pacienţii sunt plimbaţi de colo până colo pe cerul patriei.

Din punctul meu de vedere, a preveni este mai uşor decât să tratezi, spune şi un vechi dicton medical acest lucru, aşa că pot fi probleme de natură medicală, mai ales la un eveniment cu multe persoane. Este o situaţie care de fapt încearcă să îi mobilizeze şi avertizeze pe cei care sunt şi astăzi de gardă, că ar putea să fie nevoie să intervină la mai multe cazuri decât au în mod normal”, a spus dr. Ciuhodaru, medic la Spitalul Clinic de Urgență ”Nicolae Oblu” din Iași.