Il Luce vrea să aducă lumină în sufletele ucrainenilor abandonați în calea războiului. Declarații emoționante

Il Luce vrea să aducă lumină în sufletele ucrainenilor abandonați în calea războiului. Declarații emoționante
Titratul anterior român e dezamăgit că oamenii au început să uite de spaima care i-a cuprins la începutul războiului din țara vecină și de dorința de a ajuta poporul ucrainean.

Oamenii nu se mai implică așa cum o făceau la început, iar cei neafectați direct de bombe au început să uite, deși încă „se moare în Ucraina”, a declarat Lucescu. El a fost de curând la Kiev și s-a plimbat pe străzi, ca să arate că viața merge înainte și în condiții vitrege.

„Îmi doresc să se oprească dracului războiul!”, a izbucnit Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, citat de as.ro. Echipa antrenată de român, a susţinut mai multe meciuri caritabile în Europa, în urma cărora s-au strâns 710.000 de euro. Banii au mers la Ministerul Politicilor Sociale din Ucraina.

Fotbaliștii, uitați de cluburile mari

Lucescu e trist că cei rămași acolo se simt abandonați și că elevii lui, care sunt sportivi și nu soldați și joacă în scopuri caritabile, au fost ajutați doar de câteva cluburi: cei de la Borussia Dortmund, cluburile din Europa de Est și Elveția. Mircea Lucescu e ofticat și pentru faptul că a pierdut Champions League în ultima etapă, după ce un an și jumătate a fost pe primul loc.

Altminteri, Il Luce e și el pe punctul de a abandona Dinamo Kiev, în favoarea unei echipe din Bundesliga. E mare fan al fotbalului german, îi plac arenele lor mereu pline și faptul că e pe locul al doilea, după Sir Alex Ferguson, la numărul de trofee, îl îndreptățește să spere la un club din Vest. Prosit!