Îl recunoașteți? Ce s-a întâmplat cu puștiul inteligent și nedezvoltat din cea mai savurată comedie de la începutul anilor 2000

Îl recunoașteți? Ce s-a întâmplat cu puștiul inteligent și nedezvoltat din cea mai savurată comedie de la începutul anilor 2000
Încă îl puteți vedea pe ecran, serialul The Middle se difuzează pe canalul Comedy Central. De la momentul în care a fost filmat a trecut însă mai bine de un deceniu.

Actorul american Atticus Shaffer avea doar 10 ani când a fost distribuit în rolul lui Brick Heck – cel mai tânăr frate Heck, cunoscut pentru inteligența sa și dorința de a amâna – în serialul de comedie The Middle (2009 – 2018). Shaffer a împărțit marele ecran cu Patricia Heaton în rolul mamei și gospodinei stângace și nevrotice, Frankie Heck, Charlie McDermott în rolul celui mai mare frate Heck, cunoscut pentru popularitatea sa și pentru că le dă bătăi de cap părinților săi, Axl Heck, și Eden Sher în rolul surorii mijlocii tocilare, Sue Heck.

Într-un interviu acordat revistei Wired acum nouă ani, Shaffer a declarat că rolul său ca Brick a fost foarte asemănător cu propria sa viață, deoarece și el este un „mare cititor” și „se dă în vânt după cele mai ciudate lucruri”. Prin urmare nu i-a fost deloc greu să „intre” în personaj.

Roluri puține și neinteresante

În vârstă de 23 de ani, Atticus Ronald Shaffer este un actor american cunoscut, cum am arătat, în primul rând pentru interpretarea lui Brick Heck pe site-ul ABC The Middle, precum și pentru alte rolul, precum Edgar în filmul Frankenweenie și Ono din serialul Disney Junior The Lion Guard. De asemenea, a avut o scurtă apariție în Hancock.

Cu ce se ocupă actorul care are doar 1,42 m înălțime

Tânărul măsoară doar 1,42 metri, iar la câteva zile distanță de momentul în care va împlini 24 de ani (19 iunie), Atticus este în continuare singur. De-a lungul vieții el și-a ținut relațiile departe de ochii presei. În schimb e activ pe Instagram, unde se prezintă drept „creator video” și ține un vlog. Are propriul canal pe Twitch și își invită fanii să îl urmărească și acolo.

Sursa foto: Instagram