Ilie Năstase a părăsit petrecerea Simonei Halep. Iată care a fost motivul!

Ilie Năstase a părăsit petrecerea Simonei Halep. Iată care a fost motivul!
Îmbrăcați la patru ace, el în uniformă de marină, ea într-o rochie superbă, roșie, Ilie Năstase și Ioana au participat la cununia civilă a Simonei Halep.

Fostul mare tenismen Ilie Năstase și soția sa au arătat fantastic la cununia civilă a Simonei Halep de la Mamaia. Din păcate au plecat mult prea repede.

Ilie Năstase a părăsit petrecerea Simonei Halep. Iată care a fost motivul!

Ilie și Ioana Năstase au atras toate privirile la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Deși Simona i-a rugat pe invitați să nu recurgă la tradiționalul plic cu bani, Năstase nu a ținut cont. Pe de altă parte, el a spus că a fost rugat de sportivă să-i dăruiască o rachetă, însă o va face când va ajunge la București.

„Simona mi-a spus să nu îi duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine”, a declarat Ilie Năstase citat de Fanatik.

Ioana, sărbătorită la un restaurant de lux de la mare

Pentru că tot pe 15 septembrie este ziua de naștere a Ioanei, cei doi nu au putut să stea prea mult și la petrecerea de după cununia civilă. Ioana Năstase a postat înainte de petrecerea Simonei a fotografie cu ea, îmbrăcată pentru eveniment. A primit sute de mesaje de ”La mulți ani” și aprecieri pentru frumusețea ei.

Ilie a rezervat un restaurant de lux din Constanța, unde a invitat mai mulți prieteni ca să petreacă o seară de neuitat în cinstea soției sale.

„Mă duc şi la Simona la nuntă, cum să nu mă duc?! Nu stăm mult. Stăm câteva ore. Că avem musafiri, petrecem de ziua Ioanei şi nu ne puteam duce la nunta fetei cu toţi prietenii noştri”, a spus Ilie Năstase.

Simona a avut 300 de invitați

La cel mai frumos eveniment din viața ei, Simona a avut 300 de invitați, care au venit să-i fie alături. Printre aceștia s-au numărat Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu și multe alte nume sonore. Cât privește invitația pe care Simona i-ar fi făcut-o președintelui României, Klaus Iohannis, tatăl sportivei a infirmat acest lucru.

Nunta Simonei cu Toni Iuruc va avea loc anul viitor la București, după cununia religioasă de la biserică.

Sursă foto: prosport, digi24