Ilie Năstase și darul de nuntă. Am aflat ce cadou i-a făcut miresei sale!

Ilie Năstase și darul de nuntă. Am aflat ce cadou i-a făcut miresei sale!
”Aş minţi să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorţ cât mai curând, deja m-am interesat”, declara la sfârșitul lunii mai, Ioana Simion Năstase, într-o emisiune tv. Pe 6 iunie însă, îmbrăca rochia de mireasă, primea un superb dar de la soț și, cu siguranță, îi oferea și mai mult respect.

Așadar, nu a mai existat niciun divorț, iar lumea l-a putut vedea pe Ilie Năstase (73 de ani) în costum de general, fotografiat cu tânăra mireasă (48 de ani) în curtea mănăstirii din Techirghiol. Cum-necum, în loc de biroul notarului pentru a semna actele de divorț, celebrul tenismen a ajuns pentru a 5-a oară în faţa altarului. Părea fericit. Dar se va mulțumi oare el doar cu respectul soției sau va vrea și un pic de dragoste?

Ioana spunea, cu doar 10 zile înainte de nuntă, că a plecat de acasă, că vrea să divorțeze fiindcă nu are comunicare suficientă cu soțul ei. În dialogul avut cu echipa de la Antena Stars, Ioana a dezvăluit niște lucruri din viața alături de Ilie Năstase. Se mai certau, se mai jigneau…

”Eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereţii. Apoi, soţul meu şi-a pus ochelarii şi mi-a zis să închid uşa. Deşi mi-aş fi dorit să comunice, să-mi dea un răspuns, n-a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relaţie, când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e.

Poate şi trecutul lui e de vină. Are mici traume.

Tot respectul pentru soţul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim.

Eu consider că am fost un om corect faţă de el, l-am respectat foarte mult şi îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viaţa mea.

El îşi doreşte să ne împăcăm, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere.

Eu am încercat să-l fac fericit, aşa cum n-a mai fost. Dar aşa a fost să fie, toate au un rost în viaţă.

Aş minţi să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorţ cât mai curând, deja m-am interesat”, mărturisea Ioana Năstase.

Și totuși, în 10 zile a avut gata rochia de mireasă, buchetul, aranjamentul la mănăstire și la un local din Mamaia, unde au petrecut împreună cu mai tinerii lor nași, Ciprian Marica și Ioana Marcu, cu soacra mică, băiatul și nora miresei. Dintre copiii lui Ilie Năstase nu a fost niciunul prezent.

Bineînțeles, mirele a vrut să câștige și mai mult respect de la mireasă și i-a făcut un cadou fabulos. Un Mercedes alb nou-nouț, așa cum se vede în fotografie. Vedeți, însă data? 30 mai. Adică la două zile după ce Ioana Năstase vorbea jurnaliștilor despre divorț, se fotografia cu mașina dăruită de Ilie. Un argument forte, pe roți, pentru răzgândeala matrimonială.

Vor pleca în luna de miere? Răspunde mirele:

Încă nu plecăm în luna de miere. În perioada asta trebuie să mai aşteptăm puţin, nu prea putem pleca. Vrem să ne ducem în Turcia, dar nu se poate decât cu maşina şi e departe. Dacă se relaxează restricţiile, mergem, da!„, a declarat Ilie Năstase pentru AntenaSport.

Cuplul s-a retras la Constanța, unde Ilie Năstase a cumpărat un apartament în zona Mamaia, la Caelia Residence.  Pe același palier locuiește într-un apartament și Brigitte, nevasta cu numărul 4 a tenismenului, împreună cu soțul ei, Florin Pastramă. Din această cauză, nu ne-ar mira să auzim din nou despre scandaluri, de jigniri și, posibil, un divorț, deoarece luni de zile Ioana Năstase a tot declarat presei că e obsedată de Brigitte, care emană energii negative, iar amintirea ei bântuie vila din Dorobanți a lui Ilie. Acum sunt vecine, folosesc același lift și aceeași ghenă.