Absolventă de studii în comunicare și relații publice la Sorbona, Oana Roman Elisei știe cum să atragă atenția fanilor atunci când are de promovat un produs. În trecut, ea a acceptat, alături de alte dive autohtone, să promoveze un brand producător de așternuturi de pat.

Oana, care încă nu slăbise considerabil, dar scăpase de un număr impresionant de kilograme, a acceptat să pozeze provocator, alături de Vica Blochina, în pat. Oana a purtat desuuri din mătase albă, decoltată. În imaginea promovată de brand, Oana își ține o mână în zona bustului, făcând ipostaza și mai uluitoare.

Nu știm ce vânzare de produse va face, însă fotografia Oanei și Vicăi în pat, în desuuri, va fi foarte accesată și de neuitat.

Oana slăbește pe zi ce trece și acum e fotomodel

Fiica fostului premier Petre Roman slăbește văzând cu ochii. Ea spune că nu a apelat la chirurgie gastrică, ci ține o dietă de nouă generație. E drept că Oana a slăbit treptat, iar asta a ajutat-o să-și mențină tonusul pielii. În această vară a postat o serie de fotografii de la piscină și de la mare care au arătat că vedeta a pierdut multe kilograme. De altfel a și primit multe-multe aprecieri de la public.

Și cum această schimbare de look poate fi cheia unei afaceri de succes, Oana Roman și-a lansat un magazin online cu haine, iar ea este fotomodelul din toate prezentările articolelor vestimentare.

Vedeta a învățat să pozeze exact ca un model profesionist și speră să facă vânzări cât mai mari, pentru a se putea extinde.

George Burcea, declarație în direct la tv pentru femeia vieții lui: „Ca să audă toată țara!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri