Imagini din izolarea familiei Măruță. Ce legătură are planul malefic al lui Costi Diță

Imagini din izolarea familiei Măruță. Ce legătură are planul malefic al lui Costi Diță
De ziua lui, Cătălin Măruță a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. El și întreaga familie au rămas închiși în casă și așa vor sta timp de două săptămâni.

Au apărut și primele imagini din izolarea familiei Măruță. Toți fanii văd acum cum își petrece aceasta COVID-ul. Andra se bucură foarte tare pentru că e ca un nou concediu cu toată familia reunită. Vor avea din nou timp să  se bucure unii de alții și să se joace împreună. Inclusiv Eva are voie la dulciuri din nou, deși promisese că va reduce cantitățile ca să nu se mai „chinuie” cu sportul.

Imagini din izolarea familiei Măruță. Cum își petrece aceasta COVID-ul

„Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele ? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”, a scris Andra pe Instagram.

Între timp, cunoscutul prezentator a transformat sufrageria în studio și face emisiune de acasă. „Vârsta de 43 de ani a venit cu o izolare pe care o să o petrec acasă, cu familia. Important este că ne simțim bine și suntem împreună! Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00!

Imagini din izolarea familiei Măruță. Cum își petrece aceasta COVID-ul

Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit”, a explicat acesta zilele trecute. Joaca preferată, este cu copiii, mai ales cu Eva. Aceasta a descoperit o nouă pasiune: să le vorbească părinților fără să scoată sunete și să îi pună să ghicească.

Un magician în locul lui Măruță

Multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla cu emisiunea lui Cătălin Măruță după ce s-a îmbolnăvit și a intrat în izolare.  Așa cum ați văzut, Măruță continuă să facă emisiunea de pe canapeaua sa din sufragerie. În studio a fost chemat Magitot. Marius Drăguș este un magician și actor care a câștigat Premiul de Originalitate la Românii au Talent (și 10.000 de euro) în anul 2019, după ce a fost votat de public.

Bobonete, Diță și Rait îi sar, astăzi, în ajutor lui Cătălin Măruță, de la ora 15:00

Nimic nu îi stă în cale pentru a fi aproape de telespectatori și a le aduce 2 ore de relaxare și vești interesante! Cătălin Măruță a fost și ieri live, de la ora 15:00, de la el de acasă. Ajutat de Magitot, invitatul special al zilei, din platou, Cătălin a stat de vorbă cu actorul Cuzin Toma și cu sosia acestuia din serialul Las Fierbinți, cu Anna Lesko care a pregătit o prăjitură specială, dar și cu Bogdan Vlădău și soția lui, care tocmai au revenit din vacanță!

Pentru astăzi, Cătălin a lansat provocarea unor alți prieteni ai emisiunii: Mihai Bobonete, Costi Diță și Mihai Rait! Și niciunul nu a stat pe gânduri. Ba chiar, Bobo și Rait au fost live în emisiunea de ieri și i-au spus lui Cătălin că nu-l pot refuza și că vor fi în platou pentru a-l ajuta să fie alături de cei de de acasă.

Planul malefic al lui Costi

Înaintea emisiunii, Costi admite că nu a stat prea mult pe gânduri când a acceptat propunerea: „Am zis DA, hai să facem treaba asta, pentru că oricum se mula pe un plan malefic al meu, despre care nu ar trebui să vorbesc, dar în fine, vă spun. Planul este că ușor, ușor, vreau să prezint toate emisiunile de la PRO. Dimineața, la prânz și seara, când te uiți la PRO TV, să mă vezi pe mine. Asta e începutul. Acum, lăsând gluma la o parte, da, având în vedere situația am fost de acord să prezint alături de colegii mei.

Sper ca Măruță și Andra să treacă cu bine peste perioada asta. Am rețineri pentru că evident este o treabă la care se pricepe bine el, sper că o să facem bine, noi vom încerca să suplinim lipsa lui. Cred că o să ne descurcăm, a venit din gândul că ne dorim să ajutăm. Mă bazez pe abilitatea mea de a mă adapta și pe colegii mei Bobo și Mișu alături de care am trecut prin multe.”

Sursa foto: Instagram

Povestea din spatele celei mai emoționante fotografii cu prinții Charles și William