Povestea din spatele celei mai emoționante fotografii cu prinții Charles și William

Povestea din spatele celei mai emoționante fotografii cu prinții Charles și William
Kate Middleton și Megxit au ajutat la vindecarea relației deseori dificile a prințului William și a tatălui său, prințul Charles.

A fost o vreme când relația dintre prințul Charles și fiul său mai mare îi îngrijora pe britanici, pe membrii familiei și pe angajații de la Palat, iar acum am aflat povestea din spatele celei mai emoționante fotografii cu prinții Charles și William.

De exemplu, dezaprobarea sa cu privire la comerțul ilegal cu animale sălbatice l-a determinat să îndemne, într-un acces de furie, ca Royal Collection să scape de cele 1.200 de articole de fildeș deținute. El a crezut că, dacă ar fi distruse acestea, s-ar da un mare exemplu public în lupta împotriva braconajului de elefanți.

Charles a înțeles idealismul fiului său, dar a rezistat. Era convins că marea colecție de artefacte a Familiei Regale este o parte de neșters a istoriei. În colecție se găsește și un tron ​​de fildeș care a aparținut Reginei Victoria.

Charles și William fac o imagine bună monarhiei

În timpul unui schimb franc de opinii, se pare că i-a spus lui William că este „naiv” și l-a mustrat pentru comentariile sale publice. Au mai fost și alte episoade. Apoi, în ultimii doi ani, cei doi au devenit mult mai apropiați. Legătura lor mult mai puternică, scrie Daily Mail.

Povestea din spatele celei mai emoționante fotografii cu prinții Charles și William

În parte, acest lucru este firesc pe măsură ce îmbătrânesc.  Ei își realizează valorile comune – un actual prinț de Wales și succesorul său – în protejarea monarhiei.  Dar, de asemenea, a fost o necesitate, deoarece instituția a suferit lovituri în reputația sa. Iar cei doi au devenit primii care trebuiau să dea un bun exemplu. Și să facă o imagine bună, publicului.

După cum spune un asistent: „El îi oferă lui William mult mai multe informații.  El își dă seama că propria domnie va fi una mai scurtă decât cea a fiului său. Prin urmare, este crucial ca William să fie implicat în toate planificările pe termen lung. Au petrecut mai mult timp împreună și sunt mult mai împăcați.  Ambii sunt mai confortabili în propria piele – și unul cu celălalt”.

Povestea din spatele celei mai emoționante fotografii cu prinții

Nu este un secret că William și Harry au îndurat o adolescență dificilă după moartea mamei lor în 1997, când aveau 15 și respectiv 12 ani. Tatăl lor, despre care au simțit că lipsește în mare parte din copilărie, a fost adesea învinuit de orice neajuns. După ce a devenit bărbat căsătorit, William, acum în vârstă de 38 de ani, a preferat să se concentreze asupra propriei sale vieți din Norfolk. Cumva, ani la rând, și-a evitat tatăl, care locuiește la numai patru ore distanță.

Charles a fost criticat de sondajele de opinie care au sugerat că publicul dorea ca coroana să sară peste o generație și că William ar trebui să devină monarh imediat după regină. Statutul de „superstaruri global” al lui William și Kate au dat avânt unor astfel de sentimente. Ei au avut turnee de succes în Canada în 2011 și în Orientul Îndepărtat în 2012.

Dar soția lui William , Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, a contribuit, de asemenea, decisiv la promovarea relației tată / fiu.  Ea a făcut, de asemenea, fotografia superbă și intimă (foto) a lui Charles sprijinindu-și capul pe un umăr al lui William în timp ce se plimbau în Norfolk iarna trecută. Fotografia  a fost lansată de Clarence House cu ocazia zilei de naștere a lui William, în iunie anul trecut.

Sursa foto: Daily Mail

George Stanca, un personaj ieșit din comun