Imagini din paradis. Cum arată insula privată a lui Marlon Brando. Puteți ajunge acolo doar cu avionul

Imagini din paradis. Cum arată insula privată a lui Marlon Brando. Puteți ajunge acolo doar cu avionul
La un deceniu de la moartea marelui actor Marlon Brando, copiii lui au făcut ceva neașteptat. Ei au inaugurat un resort exclusivist pe insula privată a vedetei, Tetiaroa, în Tahiti.

În anii ’60 celebrul actor s-a îndrăgostit așa de tare de mica insulă din Polinezia franceză încât a cumpărat-o. Spunea că e propriul sau sanctuar.

Marlon Brando (1924 – 2004) a fost un actor și regizor american dublu câștigător al premiului Oscar, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari actori de film ai secolului 20. Brando a fost de asemenea un activist, luptând pentru drepturile civile ale afro-americanilor și ale amerindienilor. A avut trei soții și opt copii.

El a fost clasificat pe locul patru într-un clasament al actorilor americani de film ai erei clasice, întocmit de Institutul American de Film.

„Sanctuarul” unde Marlon Brando se ascundea de ochii lumii

Insula Tetiaroa din Pacificul de sud a descoperit-o, în timp ce filma pentru pelicula „Mutiny on the Bounty”, in anii ’60. Aceasta e înconjurată cu nisipuri fine, albe, are păsări exotice, cocotieri și priveliști absolut uimitoare. În plus, e un loc izolat de lume, unde se poate ajunge exclusiv cu avionul.

Când a descoperit insula, Marlon Brando a promis că se va ocupa îndeaproape de conservarea ei, după ce a închiriat-o contra sumei de 200.000 de dolari. La vremea aceea, actorul s-a și mutat acolo, împreună cu soția și copiii săi. A revenit aici, ori de câte ori simțea nevoia să se ascundă de presiunea mediatică.

„Mintea îmi este întotdeauna relaxată când mă imaginez stând pe insula mea pe timp de noapte. Tetiaroa va rămâne mereu un loc ce le va aminti tahitienilor cine sunt și cine erau cu secole în urma”, spunea Marlon Brando.

Resort exclusivist, deschis doar celor foarte bogați

În 2014, pe 1 iulie, la 10 ani de la moartea legendarului actor, urmașii lui au inaugurat pe faimoasa insulă un resort exclusivist, „The Brando”. La momentul deschiderii, presa străină scria că sunt vile al căror preț ajungea până la 7.500 de lire sterline pe noapte. În prezent, oferta e supusă unor termeni și condiții.

Bunăoară, sejurul trebuie achitat integral cu 30 de zile înainte de sosire și, în niciun caz banii nu se returnează, chiar dacă turiștii nu mai ajung. Complexul „The Brando” pune la dispoziția turiștilor 35 de vile de lux, fiecare dintre ele dispunând de propria piscină și de plajă privată.

Cei 8 copii ai lui Marlon Brando și-au unit forțele pentru a construi acest resort exclusivist. Toate construcțiile reflectă stilul de viață și cultura polineziană, așa cum și Tarita Teriipia, cea de-a treia soție a actorului, și-ar fi dorit. Există și un bar pe plajă, gradini, o bibilotecă și o stație de cercetare a mediului.

Turiștii se pot relaxa plimbându-se cu bicicleta, făcând scufundări sau snorkeling. De asemenea, chefi renumiți în întreaga lume se ocupă de mesele turiștilor. „The Brando” dispune și de un centru spa de lux.

Sursa foto: Thebrando.com

Recomandarile noastre