Kim Jong-Un și-a dat ochelarii jos în timp ce a susținut discursul emoționant, și-a șters lacrimile cu palma și rar și-a ridicat privirea din hârtii. Analiștii politici susțin că dictatorul resimte presiunile date de COVID și de sancțiunile provenite din abaterile sale de la regimul armelor nucleare. E foarte posibil ca tronul său să se clatine puternic, iar acest gest vine ca un semnal că este dispus să facă schimbări.
Totodată, pe lângă lacrimile vărsate, o surpriză uriașă a fost și discursul liderului, în care și-a cerut iertare poporului și armatei coreene. Puteți urmări video aici.

„Am eșuat în a ghida țara prin aceste momente grele exacerbate de pandemia de coronavirus”, a spus Kim în fața unei uriașe parade militare, organizate pentru a marca 75 de ani cu partidului muncitoresc la guvernare.

În urmă cu trei luni, Kim era dat „mort”

În luna iulie ac., presa internațională, citând surse din China, Japonia sau Hong Kong, a scris că dictatorul ar fi mort: Kim Jong-Un este mort încă din luna aprilie.
Dubiile despre starea în care se află dictatorul au tot circulat în timpul vârfului pandemiei. S-a vorbit că acesta ar fi contactat o formă gravă de Covid-19 şi că starea sa s-ar fi agravat.
Cel mai des mesaj preluat de mass-media a fost de departe acesta: Kim Jong Un a murit.
Un alt zvon care dă de gândit: Coreea de Nord ar fi cotrolată de un membru al armatei, Park Jong Chon.
În susţinerea acestei ipoteze vine ideea că vocea dictatorului n-a mai fost difuzată public din 11 aprilie 2020. În ciuda tuturor acestor zvonuri, că cea care a luat locul lui Kim este sora-mână de fier, Kim Yo-Jong, sursele dezvăluie, dimpotrivă, că Coreea de Nord ar fi cotrolată de un membru al armatei, Park Jong Chon.

Realitate înfricoșătoare. Mai mult de jumătate din europeni au suferit tulburări mintale în pandemie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri