Imagini intime cu Antonia și Alex Velea. Relația lor e pasională rău!

Imagini intime cu Antonia și Alex Velea. Relația lor e pasională rău!
Antonia și Alex Velea se iubesc la fel de intens ca la începuturi, când le zburau fluturașii în stomac. Față de mulți alții, cei doi artiști au reușit să țină flacăra pasiunii aprinsă chiar și acum, după aproape un deceniu de relație și doi copii.

Imagini nemaivăzute, intime, cu Antonia și Alex Velea stârnesc admirație. Cei doi se iubesc sincer și par să se înțeleagă de minune. Nu degeaba apropiații lor spun că sunt suflete pereche, atunci când gura lumii critică diferențele de aspect dintre cei doi. Criticile acestea i-au deranjat și pe ei la un moment dat, și au vorbit despre aceste critici într-o piesă.

Alex Velea: „Ați zis de mine / Că sunt plin de măzgăleală / Dar am mai multă cerneală / Decât ați consumat voi la școală / Am hituri, pe-Antonia și abdomen cu pătrățele / Voi glume proaste, pe Manuela și burtă de la bere”.

Antonia: „Wasa fanura / Jameia Jameia / Înseamnă că dintre voi doi eu nu știu / Care e femeia / Vă luați de Velea că-i mic, dar voi nu știți nimic / Când noaptea vine / Mai crește un pic / Eșarfa aia zău / a ta te prinde prea bine / Și ăla cu păr lung e mai gravid ca mine!”

Clipul care a stârnit admirație

Pentru a-și promova noua piesă, „Amor”, Antonia a făcut publice câteva momente intime dintre ea și Alex. Într-adevăr, imaginile stârnesc zâmbete și admirație.

 

Planul grandios al lui Alex Velea de a o cere în căsătorie a avut mici erori

Din cauza emoțiilor mari, Alex spune că a ținut cutiuța în care se afla inelul deschisă spre el. Cererea în căsătorie a fost filmată.

„M-am uitat acum. Când i-am dat inelul cutia era deschisă spre mine.

Trebuia să punem și pe internet (n. cererea), pentru că așa se poartă, dar când am văzut poza aia nu mi-a venit să cred. Sunt în genunchi și cutia e deschisă spre mine. M-am emoționat rău de tot, am înghițit în sec, am zis două, trei fraze la fel, am vrut să fac un speech, nu mi-a ieșit nimic. Urât.”, a mărturisit Velea.