Imagini noi de la locul unde Alec Baldwin a împușcat regizorul. Reacțiile starurilor de la Hollywood

Imagini noi de la locul unde Alec Baldwin a împușcat regizorul. Reacțiile starurilor de la Hollywood
Un incident dramatic s-a petrecut în urmă cu circa 8 ore, pe un platou de filmare din Santa Fe. Celebrul actor Alec Baldwin filma pentru westernul „Rust” când a folosit un pistol de recuzită. L-a îndreptat către camera de filmat și a tras, împușcând doi oameni. Regizorul Halyna Hutchins a murit, iar asistentul Joel Souza a fost rănit grav.

Incidentul este considerat de către cei prezenți ca fiind un accident, Baldwin neștiind că arma oferită pentru rolul său este una letală.

Baldwin a fost fotografiat imediat după incident. Actorul a intrat în stare de șoc.

„Toată echipa este devastată în urma acestei tragedii și transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei lui Halyna”, a declarat un purtător de cuvânt al Rust Movies Production.

Imagini cu tânăra regizoare circulă acum în mediul online.

Halyna Hutchins

Și fiul lui Bruce Lee a murit împușcat pe platoul de filmare

De asemenea, nu este primul incident de acest fel la Hollywood. În 1993, Brandon lee, fiul lui Bruce Lee, a fost ucis tot de un pistol de recuzită pe platourile de filmare al celebrului film „The Crow” ( n. Corbul). Filmul lui Lee a fost prezentat în anul ce a urmat și prestația lui a primit, post mortem, aplauze la scenă deschisă. De atunci, sora sa, Shannon Lee, a menținut un cont de Twitter în memoria lui.

Astăzi, în urma acestui incident dramatic, Shannon a scris: „Nimeni nu ar trebui să moară ucis de o armă pe platourile de filmare. Punct”, a transmis aceasta.

Și alte personalități de la Hollywood au comentat în spațiul public tragedia

Dwayne Johnson a transmis imediat după ce informația a devenit publică sincere condoleanțe: „Îmi pare atât de rău. Odihnește-te în pace. Transmit toată dragostea mea și toată puterea familiei tale.”, a scris The Rock pe Twitter, în memoria regizoarei.

Elle Schneider, coleg din breasla Halynei, a transmis că dorește răspunsuri pentru familia ei. „Sunt îngrozit și devastat de vestea morții prietenei mele, a geniului ginematografic Halyna Hutchins. A fost omorâtă astăzi pe platoul de filmare, în New Mexico. Nu am cuvinte să descriu această tragedie. Vreau răspunsuri! Vreau ca familia ei să găsească, cumva, pace, după această teribilă experiență și pierdere”, a transmis Schneider.

Piers Morgan a scris „Cum s-a putut întâmpla așa ceva?”, iar Patricia Arquette a transmis condoleanțe: „Sunt sigură că toată lumea e dărâmată de acest incident”, a spus ea.

O nouă imagine de la locul tragediei

Actorii de pe platoul de filmare unde a avut loc dramaticul incident au publicat o nouă imagine post-eveniment.

Tragedia a lăsat platoul pustiu și închis pe o perioadă nedeterminată.