Imaginile astea nu sunt trucate! Așa arată cea mai mare pisică din lume. Are doar un an și lumea o confundă cu un câine

Imaginile astea nu sunt trucate! Așa arată cea mai mare pisică din lume. Are doar un an și lumea o confundă cu un câine
E atât de frumoasă că nu poți să crezi că e reală. O pisică gigantică din Rusia i-a înnebunit pe internauți.

Felina are 12,5 kilograme și încă e în creștere. El este Kefir și în acest moment a primit titulatura de cea mai mare pisică din lume.

Imaginile care i-au lăsat mască pe internauți. Așa arată cea mai mare pisică din lume. Are doar un an și cântărește 12 kilograme

O stăpână de pisică e tare mândră. Are și de ce, pentru că motanul ei a primit titulatura de „cea mai mare pisică din lume”. Ce-i drept, seamănă mai mult cu un câine decât cu suratele ei, iar stăpâna pur și simplu o adoră. Frumosul exemplar se numește Kefir și este cel mai bun prieten al Yuliei Minina.

Femeia spune că „micuțul” blănoas e încă în creștere, având 1 an și un pic. Ea se mândrește cu minunea care a intrat în viața ei, despre care spune că are o mare calitate: e o pisică extrem de calmă și afectuoasă cu toți prietenii femeii.

„Nici nu m-am putut gândi că un pui obișnuit poate deveni atât de mare. Nu numai că a crescut mare fizic, dar este și foarte inteligent și este întotdeauna calm. Când prietenii vin la noi acasă, toată atenția e asupra lui Kefir, se lasă de bună voie mângâiat”, a declarat stăpâna, potrivit DailyMail.

Sigur că prietenii Yuliei confundă pisica deseori cu un câine, atunci când în vin în vizită. Lucru care o amuză.

Noaptea se cațără pe mine și doarme

Kefir are doar un an și zece luni și cântărește 12 kilograme și urmează să mai crească până la vârsta de 3-4 ani. În plus, pisicuța are un obicei uluitor: noaptea, se cațără pe stăpâna ei ca să doarmă.

„Mai are un obicei: noaptea îi place să se cațere pe mine și să doarmă. Când era pisoi, nu mi-a creat niciun inconvenient. Dar acum a devenit mare și greu și, desigur, este greu să dormi așa”, a mărturisit stăpâna. Pisica face parte din rasa Maine Coon provine din statul Maine din SUA și este considerată una dintre cele mai vechi rase de casă din țară.