Imaginile care vor deveni virale: Mircea Badea dansând lasciv! A fost filmat pe ascuns, la o petrecere

Imaginile care vor deveni virale: Mircea Badea dansând lasciv! A fost filmat pe ascuns, la o petrecere
Mircea Badea are și o latură mai puțin dură și mai puțin ironică, în contradicție cu percepția celor care îl urmăresc de ani buni la TV. Latura lui „umană” a fost dezvăluită acum.

Și Mircea Badea e om, am spune, în spirit de glumă. Prezentatorul TV știe să se distreze dacă anturajul este cel potrivit.

Aflat la un eveniment privat, alături de iubita lui, Carmen Brumă, și de prietena lor, Adina Halas, prezentatorul emisiunii „În gura presei” a dat frâu liber poantelor. Carmen Brumă l-a filmat pe ascuns în timp ce „megastarul” -căci așa îl alintă de ani buni- se maimuțărea pentru un clip pe Tik Tok.

Iată și rezultatul:

@adinahalas Fiecare cu Daria lui 🧚‍♂️#MirceaBadea #AdinaHalas #LetMeEntertainYou #Daria #teizbesc #foryou #fyp #tiktokromania ♬ sunet original – iComedyHour


Mai mult, Carmen Brumă l-a imortalizat pe Mircea Badea într-o ipostază și mai rară: dansând lasciv!

„Liniște că dansează Megastarul”, a scris Carmen Brumă, uimită și ea de buna dispoziție a partenerului ei.

Ne bucurăm să-l vedem așa relaxat pe Mircea Badea și sperăm că în scurt timp Carmen va publica mai multe clipuri cu el în ipostaze „normale”, spre deliciul tuturor.

Carmen Brumă a spus cum se desfățoară momentele tensionate din cuplu

Carmen Brumă a spus pentru prima dată care ar putea fi motivul cel mai important pentru care ar accepta să se căsătorească cu Mircea Badea. „Dacă Vlad şi-ar dori asta şi ne-ar cere”, a recunoscut vedeta.

După 22 de ani petrecuți împreună, cei doi se cunosc extrem de bine, dar asta nu înseamnă că nu au trecut și ei prin momente tensionate. Cum au trecut peste probleme? „Am învăţat în timp să gestionăm din ce în ce mai bine momentele de tensiune şi cred că, în final, toată lumea face un soi de evaluare, dacă lucrurile bune sunt mai multe şi mai importante decât cele negative. Și dacă e pe plus, mergem mai departe”, a mărturist prezentatoarea TV.

Chiar dacă e o fire extrem de calmă și prezentatoarea are momente când își iese din fire, însă „lucrez cu mine să mă afecteze cât mai puţin”.

Foto/Video: Instagram