Imaginile momentului. Britney Spears fotografiată dezbrăcată complet

Imaginile momentului. Britney Spears fotografiată dezbrăcată complet
Britney Spears nu are deloc inhibiții. În plus, pare că e la concurs cu Rihanna, pe care a. învins-o de departe. Dacă aceasta din urmă își expune bombeul peste tot,  blondina își expune și restul părților intime.

Britney Spears, însărcinată, pozează goală alături de câinele ei Sawyer. Ea și viitorul ei soț nu vor să știe sexul copilului,. Până când acesta nu se va naște. Luni, superstarul în vârstă de 40 de ani, a împărtășit o nouă serie de nuduri dintr-o vacanță pe care a făcut-o înainte de a concepe copilul cu logodnicul Sam Asghari.

„Fotografie de ultima dată când am fost în Mexic ÎNAINTE de a avea un copil în mine… de ce naiba arăt cu 10 ani mai tânără în vacanță?”, a scris Britney Spears alături de imaginea pe care a distribuit-o cu ea în pielea goală, și cu șase filtre diferite aplicate.

În poză, cântăreața pozează goală, punându-și mâinile peste sâni în timp ce se află sub un duș. Ea a plasat în mod strategic un emoji cu o inimă roz peste zona ei inghinală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Spears a împărtășit o fotografie similară într-o postare ulterioară, cu următorul mesaj: „Nu subestimați puterea de a o face singură și de a filma cu un selfie stick. Fotografie realizată înainte de a exista un copil în mine!!!”, arată Page Six.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney și viitorul soț au stabilit data nunții

Superstarul pop, care așteaptă un copil cu logodnicul Sam Asghari, a declarat că nudurile au fost făcute înainte de a rămâne însărcinată. De altfel, câștigătoarea premiului Grammy și-a etalat frecvent trupul gol prin intermediul rețelelor de socializare de când s-a eliberat de sub tutela tatălui său, care a durat aproape 14 ani. Ea a scăpat de tutelă în  în noiembrie 2021. Cel mai recent, Spears s-a dezbrăcat pentru o ședință foto nud cu câinele ei Sawyer săptămâna trecută.

Vedeta pop se pregătește să se căsătorească cu Sam Asghari, model, antrenor de fitness și actor aspirant, în vârstă de 28 de ani, și să devină mamă pentru a treia oară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Modelul chipeș a anunțat în acest weekend că el și Spears au ales o dată pentru nunta lor. Între timp, Spears – care îi împarte deja pe fiii Sean Preston, 16 ani, și Jayden James, 15 ani, cu fostul soț Kevin Federline – le-a oferit fanilor o imagine a voalului pe care intenționează să îl poarte cu rochia de mireasă personalizată Versace.

Sursa foto: Instagram