Imaginile momentului cu Leonardo DiCaprio. Cine e bărbatul de compania căruia se bucură celebrul actor

Imaginile momentului cu Leonardo DiCaprio. Cine e bărbatul de compania căruia se bucură celebrul actor
Invitat la petrecerea lui Jeff Bezos, cunoscutul actor Leonardo DiCaprio a sărbătorit trecerea în noul an alături de celebrități de top la o petrecere din St. Barts.

„A fost haos”, a spus o sursă.  „A ținut  până la 9 sau 10 dimineața.  Toți cei de pe insulă au încercat să vină.  Oricine care contează a fost acolo”,  citează Daily Mail. După așa o petrecere e, în mod cert, nevoie de relaxare. Iar Leonardo DiCaprio pare să se simtă cel mai confortabil să facă asta în compania unui bărbat.

Leonardo DiCaprio se bronzează pe un iaht de lux alături de cel mai bun prieten al său Lukas Haas, după ce a petrecut alături de Jeff Bezos în St. Bart. La petrecere i-a avut alături  pe  Nick Jonas, Priyanka Chopra, Dua Lipa, Mike Tyson, Scott Disick, Cuba Gooding Jr., starul Tik Tok Dixie D’Amelio și fondatorul WhatsApp Jan Koum, alături de alți 500 de invitați, scrie Daily Mail.

Cine îi ține companie lui Leonardo DiCaprio pe iaht

Actorul a urcat pe iaht, la soare, ca să se odihnească și să își completeze bronzul, alături de cel mai bun prieten al său, Lukas Haas, marți după-amiază.

Actorul în vârstă de 47 de ani părea  în mare formă, îmbrăcat cu un short de culoare albastră. El s-a bucurat de soare după o săptămână agitată  pe Marea Caraibelor, unde s-a alăturat miliardarului de la Amazon, Jeff Bezos, iubitei acestuia, Lauren Sanchez, și altor celebrități de prim rang pentru sărbătorile de iarnă. Leo era în mod clar într-o dispoziție de zile mari, fiind surprins râzând cu poftă alături de  prietenii săi.

Nu este clar dacă iubita lui în vârstă de 24 de ani, Camila Morrone, se afla la bordul iahtului, dar ea a fost fost văzută la petrecerea de revelion. Cuplul este extrem de  discret cu privire la relația lor care durează deja de patru ani.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram