Imaginile momentului: cum și-a măritat fiica Ioan Niculae, cel mai bogat român

Imaginile momentului: cum și-a măritat fiica Ioan Niculae, cel mai bogat român
Milionarii României au stat la coadă să o felicite pentru alegerea făcută pe fiica celui mai bogat român. Ioan Niculae și-a măritat fata, iar imaginile de la nunta cu cele mai mari bogății concentrate pe metru pătrat au devenit publice.

Eliberat din închisoare primăvara aceasta, după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani, patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, a organizat o nuntă fabuloasă pentru fiica sa cea mică, Adina.

Petrecerea de nuntă a avut loc în sala Oglinzilor de la Casino Sinaia, în prezența a aproximativ 150 de invitați, aleși pe sprânceană.

Aceștia au avut parte de o nuntă opulentă, plină de extravaganțe, în care, conform jurnaliștilor de la Cancan.ro, care au reușit să obțină imagini de la eveniment, numai aranjamentele florale au costat mii de euro. pentru distracția mirilor și a nuntașilor, a fost realizat un spectacol de lumini proiectate pe fațada Cazinoului, și nu au lipsit artificiile. De asemenea, meniul a fost unul scump și rafinat.

Artiștii invitați să întrețină atmosfera au fost dintre cei mai bine cotați. Le-au cântat Horia Brenciu cu trupa lui, dar și Grupul „Teleormanul”, feblețea socrului mic, Ioan Niculae, care este originar din Zimnicea.

Potrivit informațiilor Cancan.ro, miliardarul a petrecut la eveniment într-un  separeu, la masă cu Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Costel Bucur, fostul patron al clubului Gloria Buzău, a fost și el invitat la nuntă.

Adina Niculae muncește alături de tatăl ei de la terminarea liceului

Adina Niculae (32 de ani), fiica cea mică a lui Ioan Niculae ar fi putut studia la orice universitate din lume, însă a ales să urmeze o facultate în țară pentru a fi aproape de tatăl ei. Ea a început să lucreze pentru afacerea familiei încă de pe băncile facultății. Moștenitoarea imperiului financiar al lui Ioan Niculae a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice București.

Conform Ciao.ro, Adinei îi plac mașinile puternice și e pasionată de pilotaj, ea deținând, acum cinci ani, un Porsche, un elicopter (Eurocopter în valoare de aproximativ 11 milioane de euro), dar și un avion. Alături de tatăl ei au deschis o companie de taxi aerian, pentru care, cu ceva ani în urmă, a cumpărat un avion Chalenger 300, evaluat la 20 milioane de dolari, și o altă aeronavă, în valoare de 16,5 milioane de dolari.

Acum cinci ani, Adina era într-o relație cu Alexandru Hurdugaci Jr., unul dintre promotorii flyboard-ului în România. Între timp, tânăra a devenit soția lui Ovidiu Toma, un tânăr om de afaceri care activează în domeniul crypto.

Cine este ginerele lui Ioan Niculae, Ovidiu Toma

Ovidiu Toma este CEO-ul companiei CryptoDATA. Aceasta este prima companie din România care a intrat în lumea sporturilor cu motor, fiind principalul partener al Marelui Premiu al Austriei la Moto GP pentru următorii 3 ani.

De profesie inginer IT, ginerele miliardarului Ioan Niculae conduce o echipă de peste 200 de oameni. Compania sa a dezvoltat primul concept de mașină electrică fabricată integral în România, cu tehnologie blockchain la bord.

Sursa foto: Cancan.ro