Imaginile pe care Lavina Pârva si Stefan Bănică Jr. le vor uitate. Încă primesc critici dure

Imaginile pe care Lavina Pârva si Stefan Bănică Jr. le vor uitate. Încă primesc critici dure
După melodia scoasă alături de Andreea Marin, în perioada în care îi era soție, Ștefan Bănică a repetat istoria, anul trecut, cu actuala soție, Lavinia Pârva, alături de care a făcut o melodie de Crăciun.

Din nefericire însă, unii internauți n-au văzut deloc cu ochi buni prestația brunetei, iar comentariile la videoclipul piesei urcate pe youtube nu sunt deloc pe placul familiei Bănică. Mulți dintre cei din online au văzut-o pe actuala doamnă Lavinia Pârva Bănică ca fiind o figurantă, cu multe mișcări lascive, mult prea tunată.

„Ar fi fost o piesa de suflet dacă o cânta singur”

„Ștefan magic, voce superbă, dar Lavinia în acest context cam excitată și multe mișcări lascive. A stricat toată magia”

Fanii din online au spus că ținuta Laviniei nu avea nici o legătură cu un colind de Crăciun: „Cam dezbrăcată pentru colind. Ștefan îmi place, veșnic îmbrăcat „la patru ace”. Am facut și rimă”. Iar mișcările doamnei Bănică lasă de dorit, sunt de părere alții: „Ștefan magic, voce superbă, dar Lavinia în acest context cam excitată și multe mișcări lascive. A stricat toată magia”.

„Am citit multe din mesaje, dar nu toate. Nu am găsit nici unul unde să se spună că această melodie /cântec, nu are legătură deloc cu evenimentul cel mai important din istoria omenirii !! … E  dureros!”, a fost un alt comentariu.

„Nu părea să cânte despre Crăciun, mai degrabă despre ciocan”

Alții au fost și mai duri și au spus cuvinte și mai grele: „Ștefan, super interpretare! Ea prea tunată si prea senzuală… nu părea să cânte despre Crăciun, mai degrabă despre ciocan”. „Melodia e drăguță, dar e contrast mare între subiectul ei și jocul artistic al doamnei”.

Recomandarile noastre