Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani. Lavinia Pârva și Violeta s-au întrecut în mesaje de iubire

Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani. Lavinia Pârva și Violeta s-au întrecut în mesaje de iubire
Unul dintre cei mai iubiți artiști și mai apreciați bărbați, Ștefan Bănică și-a serbat ziua de naștere. Mesajele au curs.

La 55 de ani Ștefan Bănică arată și se simte mai bine ca niciodată. Iată ce cadouri de suflet a primit artistul.

Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani. Lavinia Pârva și Violeta s-au întrecut în mesaje de iubire

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au o relație extraordinară, iar bruneta nu ratează nici un moment să-i spună soțului său cât de mult îl iubește. Așa s-a întâmplat și la aniversarea celor 55 de ani ai lui Bănică. Lavinia a postat o fotografie superbă cu cântărețul și băiatul lor, la care a adăuga și un mesaj emoționant: „La mulți ani, tati! Te iubim mult!”.

Ce a spus Violeta

Nici Violeta, fiica vedetei cu fosta zână a surprizelor, Andreea Marin, nu a uitat de aniversare și a postat, la rândul său o fotografie de colecție de când era micuță alături de tatăl său. Dar și un mesaj de dragoste: Happy Birthday Dad! I love you to the moon. („La mulți ani, tati! Te iubesc pană la lună!”).

De ce a ales să facă nunta cu Lavinia în Bulgaria

Cu ceva timp în urmă, Lavinia a explicat într-un interviu de ce a ales să se căsătorească în Bulgaria, departe de ochii curioșilor. „Ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste, s-a destăinuit Lavinia, potrivit Spynews. Ștefan Bănică este la a treia căsătorie și se pare că de data asta a fost cu noroc. El a mai avut un mariaj cu Mihaela Rădulescu, apoi cu Andreea Marin. Deși nimeni nu știe de ce s-au despărțit vedetele de artist, cârcotașii susțin că totul s-a pornit de la infidelitatea cântărețului.