Lavinia Pârva l-a șocat pe Ștefan Bănică la prima întâlnire. Ce întrebare i-a adresat

Lavinia Pârva l-a șocat pe Ștefan Bănică la prima întâlnire. Ce întrebare i-a adresat
E fericită lângă Ștefan Bănică, dar faptul că Lavinia Pârva a avut o relație cu un fotbalist celebru o știu prea puțini.

Lavinia Pârva a avut o relație de scurtă durată cu un fotbalist, dar drumurile lor s-au despărțit. Aflați care e motivul.

Lavinia Pârva l-a șocat pe Ștefan Bănică la prima întâlnire. Ce întrebare i-a adresat

Soția lui Ștefan Bănică s-a iubit cu fotbalistul Ianis Zicu. Cei doi au început o relație în vara lui 2010, dar totul s-a sfârșit în primăvara lui 2011, mai precis după ce Lavinia a participat la emisiunea “Dansez pentru tine”, când l-a cunoscut pe Ştefan Bănică Jr, prezentatorul show-ului.

Cântăreața și fotbalistul au încercat să facă ceva împreună, dar amândoi erau focusați pe carieră și nimeni nu a făcut un efort. De altfel, într-un interviu mai vechi, bruneta a povestit că vinovați de despărțire au fost cariera și distanța.

„Ne neglijam unul pe celălalt și așa mai bine am pus punct”

“Nu eram focusată să mă avânt într-o relație. Aveam alte priorități. N-am refuzat totuși să ies cu el și să încercăm să fim un cuplu și, până la un punct, a mers, apoi eu m-am concentrat prea mult pe ce aveam de făcut și am scăpat din vedere că am un iubit.

Era o relație la distanță, noi eram doi oameni extrem de ocupați. El e pe val acolo la Timișoara și eu am aici mult de muncă, ne neglijam unul pe celălalt și așa mai bine am pus punct”, a spus atunci Lavinia.

Lavinia și Ștefan s-au căsătorit în secret în 2017

Norocul Laviniei s-a numit Ștefan Bănică, în brațele căruia și-a găsit fericirea. Interesant este că la prima lor întâlnire, bruneta i-a adresat o întrebare care l-a făcut pe actor să zâmbească. ”Prima dată când l-am cunoscut, l-am întrebat dacă este machiat”, a dezvăluit artista, invitată în cadrul emisiunii lui Marius Manole. Cei doi s-au îndrăgostit, și-au ținut iubirea ascunsă fiindcă Ștefan era însurat cu Andreea Mari, și și-au unit destinele în mare secret în 2017. Iar doi ani mai târziu a venit pe lume un superb băiețel.

”Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului (…)

Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. (…)”, a afirmat bruneta cu ceva timp în urmă. Azi, cei doi formează un cuplu frumos și sudat, iar toți cei trei copii ai lui Ștefan Bănică jr. le sunt aproape.

Sursă foto: instagram, rtv

Recomandarile noastre