Imaginile zilei: Daria Radionova și-a găsit limuzina murdară cu excremente – Exclusiv

Imaginile zilei: Daria Radionova și-a găsit limuzina murdară cu excremente – Exclusiv
După ce a renunțat la celebrul ei Lambrghini, Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi a avut grijă să își pună în posesie o mașină scumpă toată „împachetate” în nestemate.

De câte ori iese la plimbare la volanul bolidului său, Daria Radionova întoarce toate privirile. Lumea vânează momentele în care mașina e parcată outdoor, și își fac fotografii alături de ea. Încă din timpul relației cu controversatul om de afaceri român, Daria a trecut de la Lamborghini la Rolls Royce inspirată de aceasta care, la scurt timp după ce a părăsit arestul și-a mai pus în garaj o mașină scumpă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Radionova (@dradionova)

Păstrând tradiția, moldoveanca ce trăiește la Londra și visează să se mute la Monaco, și-a umplut caroseria bolidului cu peste 1 milion de cristale Swarovsky.

Daria Radionova are probleme majore cu Rolls Royce-ul

Tânăra care a condus în ultimii ani numai mașini exagerat de scumpe are acum mari probleme cu Rolls Royce-ul din dotare. Se pare că strălucirea cristalelor swarovsky a fost un adevărat magnet pentur păsările cerului, care s=-au găpinățat pline d efericire deasupra ei. Daria Radionova a și filmat mașina  de jumătate d emilion de euro, plină de „noroc” și, probabil conștientă de zicala din popor care puen semnul egal între intersecția cu fecalele și atragherea norocului, a mulâțumit în postarea sa de pe Instagram.

Găinațul păsărilor, știe orice șofer, e un adevărat dezastru pentru mașini, chiar și pentru un Rolls Royce. Acesta  conține acid uric, astfel că afectează fatal vopseaua caroseriei. În cazul Dariei, va acționa asupa adezivului cu care sunt prinse cristalele Swarovsky, spre disperarea diovei, care trebuie să se grăbească acum cu mașina  pentru îngrijire profesională.

Ce sfaturi îi dau profesionișii Dariei Radionova

Cu toții știm ce efecte are găinațul asupra caroseriei, dar nu suntem conștienți că efectele pot să difere în funcție de pasărea de la care provin fecalele. Iată la ce trebuie să fie atentă Daria Radionova:

„Pentru a le putea curată corespunzător, este bine că mai întâi să știți cu ce tip de găinaț aveți de-a face pentru a putea alege metodă cea mai potrivită de rezolvare. Găinațul care determina apariția de pete la nivelul suprafeței de vopsea a caroseriei. (…) Cel de al doilea tip de găinaț este cel care determina încrețirea vopselei. (…)  În cazul în care recunoașteți acest tip de reziduu pe caroseria mașinii dumneavoastră, nu încercați să curățați cu forță”, notează profesioniștii pe Dailydriven.ro.

Sursa foto / video: Instagram