Imaginile zilei! Gwyneth Paltrow dezbrăcată de tot la 50 de ani

Imaginile zilei! Gwyneth Paltrow dezbrăcată de tot la 50 de ani
Gwyneth Paltrow a găsit un mod cu adevărat original pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a sa. Ea s-a dezbrăcat în pielea goală.

Deja de ani buni, Gwyneth Paltrow a decis să lase actoria deoparte, însă ține să le arate fanilor ei că are, în continuare, foarte mare grijă de corpul ei. Vedeta arată senzațional. Actrița și-a marcat împlinirea unei jumătăți de secol de viață dezbrăcându-se complet și pozând, acoperindu-și corpul cu pudră metalică de culoarea aurului, pentru ședința foto inspirată de Goldfinger, scrie The Sun.

Într-o postare de pe site-ul ei de stil de viață Goop, ea a spus: „Mă simt atât de bine când împlinesc 50 de ani și este vorba despre exprimarea acelui sentiment de energie și optimism pe care îl experimentez”.

Gwineth Paltrow, împlinită la 50 de ani

Gwyneth Paltrow este căsătorită, din 2018, cu producătorul TV Brad Falchuk, în vârstă de 51 de ani. Înainte de asta, ea a fost căsătorită cu Chris Martin de la Coldplay, în vârstă de 45 de ani, și au avut doi copii împreună, acum în vârstă de 18 și 16 ani.

Gwyneth a spus pe blogul ei că s-a „trădat” în relațiile anterioare, lăsând de înțeles că în această ultimă căsnicie nu mai face acest lucru: „Am dezamăgit oamenii nefiind ceea ce aveau nevoie să fiu.  M-am trădat pentru a păstra pacea”.

Cum se menține în formă, la 50 de ani, vedeta

Pentru a se menține în formă și cu pielea suplă, Gwineth Platrow apelează cu constanță la tehnica periajului uscat. „Am început practicile de detoxifiere în anii ’90 și nu m-am oprit niciodată”, a declarat Gwyneth Paltrow pe Instagram. Printre ele: periajul uscat, pe care îl laudă în mai multe postări pe rețelele de socializare și în cartea sa, „Natural Beauty by Goop”.

Această practică este surprinzătoare. Ea constă în perierea întregului corp, într-un gest foarte precis, pe o suprafață complet uscată. Efectele periajului uscat al pielii sunt reale: drenaj, efect anticelulitic, exfoliere record, stimularea fluxului energetic, îmbunătățirea circulației și detoxifierea corpului și a minții, scrie Vogue.com.

Sursa foto: Instagram