Impostoarea de pe Wall Street Anna Delvey mai face un pas spre a deveni milionară pe bune

Impostoarea de pe Wall Street Anna Delvey mai face un pas spre a deveni milionară pe bune
Anna „Delvey” Sorokin, celebra impostoare de pe Wall Street care a fost și subiectul unui serial inspirat din faptele ei, pe Netflix, și care a și făcut pușcărie pentru ele, începe 2023 în forță. După succesul înregistrat în lumea artei, mai pune niște cărămizi la viitorul ei statut de milionară adevărată.

Anna are planuri pentru un proiect reality TV. „Va avea de-a face cu arta și designul ei și se va ocupa de ea ca persoană și ca artist talentat”, spune Duncan Levin, avocatul femeii. Acesta a vorbit și despre imaginea tinerei. „Consecințele colaterale ale condamnărilor penale sunt într-adevăr devastatoare.  Toți cei cu care vorbește o consideră inițial o escroacă, recunoaște el. La fiecare întâlnire, de fiecare dată când vorbește cu cineva se va auzi mai mereu sintagma: Dă-mi șansa să fac asta”, arată Page Six.

Levin este un celebru avocat criminalist care a ajutat-o ​​să scape de pușcărie în octombrie 2022, după o perioadă de aproape cinci ani de închisoare pentru fraudă.

Proiectele Annei Delvey de la artă la modă și acum în televiziune

În timp ce o linie de îmbrăcăminte și un parfum Anna Delvey au fost discutate în mod vag, Levin sugerează că televiziunea este o prioritate de top pentru clienta sa, deoarece ea lucrează pentru a-și redefini imaginea publică.

„Inventing Anna”, drama Netflix a pus 320.000 de dolari în buzunarul lui Sorokin în schimbul poveștii vieții ei.  Apoi tânăra a câștigat din desenele și picturile vândute, nu mai puțin de 340.000 de dolari, scrie presa internațională. Ea a făcut pușcărie pentru că și-a înșelat prietenii și partenerii cu 200.000 de dolari. Acum miza ei este să se reabiliteze complet și să devină cu adevărat bogată.

Cum este Anna Delvey „pe persoană fizică”

Sorokin va face tot posibilul pentru a-și cosmetiza trecutul în potențialul reality show, spune Levin. Acesta se va desfășura în paralel cu eforturile juridice de a putea rămâne în Statele Unite. „Ea este o clientă grozavă.  Ea este de fapt foarte plăcută și foarte amuzantă și oamenii cred că o cunosc pentru că se gândesc la personajul interpretat pe Netflix de Julia Garner”, spune Levin, care comunică cu Sorokin aproape zilnic.

„Este o persoană foarte diferită. Dar este amuzantă și adesea petrecem mult timp râzând”, adaugă fondatorul firmei Levin & Associates, PLLC, din Manhattan. „Ea vede partea mai ușoară a lucrurilor, deși are multe probleme juridice”, a mai adăugat acesta.

„Anna este un caz special, pentru că există atât de mult interes public în povestea ei”, spune avocatul, arătând că Sorokin este lăudată de „fanii ” pentru „spiritul ei antreprenorial. Cred că este foarte încântată să fie percepută astfel de oamenii care o iubesc. Ea chiar vrea ca toată lumea să știe cine este, ce reprezintă ea și vrea să fie judecată după talentele ei artistice.

Avocatul  face demersuri pentru a opri extrădarea tinerei

Apelul lui Sorokin, împreună cu cererea ei de a nu fi deportată în Germania sau în Rusia natală, au fost blocate, deoarece fostul ei avocat Audrey Thomas i-a reținut dosarul judecătoresc de aproape un an.  Fără cooperarea din partea lui Thomas – care de atunci a fost exclus pentru chestiuni care nu au legătură cu cazul – Levin este într-un impas, dar rămâne optimist.

„În linii mari, ceea ce vom face în 2023 este să facem apel la condamnarea ei penală și o să câștigăm în acest sens și o să o exonerăm.  Drept urmare, vom face ca instanța de imigrație să nu o expulzeze, deoarece predicatul este acea condamnare penală. Așa că, odată ce va fi autorizată, nu o vor deporta, ci o vor lăsa să stea aici”. Mai mult, avocatul Duncan Levin speră că actul lor final să fie în fașța camerelor de filmat, în noul care o va avea ca protagonistă.

„Ea va deveni o parte integrantă a circuitului artistic, o veți vedea la televizoarele voastre, a mai dezvăluit avocatul pentru Page Six. Și cred că oamenii vor spune că Anna Delvey este o persoană care a avut niște contondențe cu legea, dar la final ea s-a reabilitat și și-a revenit”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre