Impresarul lui Mîțu Stoian răspunde acuzațiilor surorii artistului. „Mîțu mi-a zis că vor veni hienele după mine”

Impresarul lui Mîțu Stoian răspunde acuzațiilor surorii artistului. „Mîțu mi-a zis că vor veni hienele după mine”
Petrică Mâțu Stoian nu e liniștit nici în mormânt. Scandalul dintre sora lui, Maria Tărchilă și impresarul Doru Gușman a atins apogeul.

Doru Gușman e cu nervii la pământ. Ce a spus sora lui Petrică Mâțu Stoian i-a pus capac.

Doru Gușman nu mai suportă calomniile aduse de sora lui Petrică Mâțu Stoian. O târăște prin tribunale

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian nu se lasă și a aruncat cu vorbe grele în impresarul artistului. După ce femeia a susținut că acesta a trăit de pe munca fratelui său, Doru Gușman a luat foc și a afirmat că s-a ajuns mult prea departe. Drept urmare, o va da în judecată. Mai mult, Gușman susține că nici un membru al familiei lui nu a făcut nimic de când cântărețul a plecat la cele veșnice.

”Am înțeles că mint, că mint cu nerușinare. Dar ca să mint de pomana lui Petre, asta întrece orice măsură. Ele n-au făcut nimic. În afară de o nepoată de-ale lui căreia voia să îi lase casa de la Isverna, ea i-a dus apa în cele 40 de zile. În rest, absolut totul, am făcut eu. Eu nu mă laud cu asta, n-am făcut-o ca să mă laud.

Cum i-am făcut soției mele, i-am făcut și lui. Pomana e sâmbătă, la Craiova și o fac eu. Mint. Nimeni n-a făcut nimic de când a închis Petre ochii. Nimeni n-a făcut nimic legat de tradițiile noastre. Eu nu mai vreau să vorbim. Petre a zis că noi suntem familia lui, cu noi a stat pe lumea asta, cu noi va sta și pe lumea cealaltă.

Dovadă o stă cavoul pe care l-a făcut cu noi. Nu știu la ce folosește minciunile ei. Ea spune că trăiesc de pe spatele lui Petre, eu o să dau în judecată pe afirmațiile ei”, a afirmat impresarul.

„Mi-a zis că vor veni hienele alea după mine”

Doru Gușman merge mai departe cu declarațiile incendiare și afirmă că Petrică l-ar fi avertizat cu privire la familia sa. Dar surorile nu au de ce să-și facă probleme, pentru că vor primi tot ce li se cuvine. „În ianuarie trebuia să aibă operația pe inimă și voia să lase totul clar. Mi-a și zis că vor veni hienele alea după mine.

Copii mei, adică Andreea și ginerele meu, erau cei mai apropiați de Petrică. El a zis și cu ce pantofi să fie încălțat la moarte. Ele sunt moștenitoare, eu nu am nicio calitate. Dacă aș ști că l-aș aduce înapoi, aș face orice. Ce e partea lui Petre o să ia ele. Ele caută doar bazaconii, e problema lor.”, a mai spus Doru Gușman.

Sursă foto: spynews