În ce hal a ajuns „Joey” din Friends, după despărțirea de iubita sa. Nu-l mai recunoaște nimeni

În ce hal a ajuns „Joey” din Friends, după despărțirea de iubita sa. Nu-l mai recunoaște nimeni
În vârstă de 54 de ani, actorul a pus frâna relației cu producătorul Top Gear Aurora Mulligan, 37 de ani. Relația de șase ani a celor s-a încheiat în 2020, cu mult înainte ca separarea lor să fie anunțată public.

Fostul star Friends, în vârstă de 54 de ani, a lucrat cu producătorul de televiziune Aurora, în vârstă de 37 de ani, la emisiunea de lungă durată de la BBC. Cuplul și-a oficializat relația în 2016. Au pășit împreună pe covorul roșu la festivalul de film de la New York în 2017 și și-au făcut prima apariție ca și cuplu oficial la lansarea din în Marea Britanie a celei de-a 25-a serii a Top Gear, în 2018. Între timp, relația lor nu a mai rezistat. Abia acum, sursele au confirmat că cuplul s-a separat de foarte mult timp.

Un purtător de cuvânt al actorului a declarat pentru MailOnline: „Nu au fost împreună de peste un an. El și Aurora s-au îndrăgostit la Top Gear și, deși a existat o diferență de vârstă destul de mare, au fost un cuplu grozavă. Dar când proiectul s-a încheiat, le-a fost destul de greu. El are sediul în principal în LA și călătorea mult în timp ce Aurora lucra în Marea Britanie”.

Matt LeBlanc s-a schimbat radical după despărțire

Aurora nu a fost prima europeană ce i-a atras atenția lui Matt LeBlanc. Actorul  a fost căsătorit timp de trei ani cu modelul britanic Melissa McKnight, cu care are o fiică, Marina.

Acum, șocant este felul neîngrijit în care a ajuns să arate actorul Matt LeBlanc. Imaginea lui, cu cel puțin 20 de kilograme în plus, e departe de cea a simpaticului Joey din Friends. Zilele trecute a fost fotografiat pe stradă, iar imaginile ni-l arată de-a dreptul de nerecunoscut.

Actorul a optat pentru un look „casual”, într-un tricou vechi, negru, cu emblema Ford, cu o pereche de pantaloni de jogging și pantofi de sport gri, cu șireturi albastre.

Oamenii au trecut pur și simplu pe lângă celebrul actor, nefiind recunoscut de nimeni. Kilogramele în plus și stilul vestimentar l-au camuflat perfect în fața oricărui fan care ar fi putut să-i perurbe amiaza.

Sursa foto: Picture: REX / BACKGRID, Instagram

Recomandarile noastre